Dali iO6


Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. In voorraad bij Huibers Elektrovakzaak

lees verder …

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
Heerlijk genieten van muziek …


Het streamen van beeld en geluid is helemaal van deze tijd. Denkt u daarbij aan Spotify als streamingdienst voor muziek en Netflix voor het bekijken van films. Als het gaat weergave van uw favoriete muziek dan begint met Bluesound een ontdekkingsreis met miljoenen muziekstukken. Muziek die is opgeslagen op uw eigen computer, telefoon of tablet. Luister naar de duizenden (gratis) internet radio of via de vele streamingsdiensten zoals Spotify.

De werking? Heel simpel …

Het werkt heel simpel, klik op de muziek die je wilt horen in de Bluesound app (BluOS) die is geïnstalleerd op tablet, telefoon of computer. Deze overzichtelijke app werkt samen met een Bluesound muziekspeler in de woonkamer, slaapkamer of keuken.
U wilt zelf ervaren hoe puur en zuiver Bluesound uw favoriete muziek weergeeft? Dan bent u van harte welkom voor een demonstratie in onze winkel aan de Laan der Techniek 3 in Veenendaal?

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]

PULSE FLEX 2i
De PULSE FLEX 2i is een compacte speaker met een ingebouwde versterker. Het is de kleinste luidspreker van Bluesound, waarmee je kunt genieten van fantastisch klinkend muziek in elke hoek van je huis. Ideaal voor keuken, slaapkamer of badkamer.
€ 349,-

PULSE MINI 2i
Met een rijk en gedetailleerd geluid past de PULSE MINI 2i gemakkelijk in kleine woonruimtes, terwijl deze ‘streamer’ tegelijkertijd een uitstekende muziekervaring biedt. Ook geschikt als luidspreker om het TV geluid te verbeteren.
€ 599,-

PULSE 2i
De PULSE 2i vult ook de grotere ruimtes met rijke, heldere audio. Door de ingebouwde 150 watt volledig digitale versterker is met name de laagweergaven is opvallend strak, gedetailleerd en diep.
€ 899,-

PULSE SOUNDBAR 2i
Ontworpen om perfect onder je HD of 4K TV te passen, is de PULSE SOUNDBAR 2i ’s werelds eerste multi-room, high-res, thuis bioscoop soundbar. Het geluid is kristalhelder en kan met een 24-bits resolutie worden weergegeven. Kortom, dit is de ideale soundbar om je tv geluid te verbeteren.
€ 999,-

 

NODE 2i
Verbind de NODE 2i muziekstreamer met uw bestaand stereosysteem en geniet van je favoriete muziek. De Node beschikt bovendien over analoge en digitale invoer/uitvoeropties. Online streaming-services, internetradio en zelfs uw eigen digitale muziekbibliotheek op een computer, smartphone of externe schijf – de NODE 2i biedt oneindige afspeelmogelijkheden.
€ 549,-

POWERNODE 2i
De versterker heruitgevonden. De POWERNODE 2i beschikt over een ingebouwde 60 watt (8 ohm) Hybrid Digital versterker. Sluit simpelweg luidsprekers aan, klik in de BluOS app op uw lievelingsmuziek en geniet.
€ 899,-

VAULT 2i
Rip het. Download het. Bewaar het. Met de VAULT 2i kunt u al uw cd’s snel rippen in bit-perfecte indelingen met hoge resolutie. Bewaar duizenden tracks op de interne, ultrastille 2TB harde schijf die tevens fungeert als een NAS-netwerkstation. Sluit de VAULT 2i aan op uw bestaande apparatuur en stream uw digitale muziekverzameling in studiokwaliteit naar Bluesound-spelers overal in huis.
€ 1299,-

 

PULSE SUB
De PULSE SUB is de opnieuw bedachte subwoofer en werkt perfect samen (draadloos) met de Pulse soundbar. Het is een sub zo discreet dat je vergeet waar je hem neerzet. De PULSE SUB is ook voorzien van traditionele aansluitingen, dus sluit hem met een kabel aan aansluit op andere Bluesound-componenten, zoals een Powernode!
€ 699,-

 

Bluesound Pulse soundbar € 999,- Pulse subwoofer € 699,-

 

 

TV geluid verbeteren?
Ontworpen om perfect onder je HD of 4K TV te passen, is de
PULSE SOUNDBAR 2i ’s werelds eerste multi-room, high-res, draadloze thuistheater soundbar met kristalhelder, 24-bits resolutiegeluid en audiofiele basrespons zonder subwoofer.
Dit is de soundbar die je TV verdient.

 

POWERNODE 2i: een complete stereo installatie
De POWERNODE 2i is speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die hun bestaande (of nieuwe) luidsprekers nieuw leven in willen blazen. Sluit de POWERNODE 2i eenvoudig aan op je favoriete boekenplank, toren- of buitenspeakers met een luidsprekerkabel en stream direct de muziek die je wilt horen in verbluffende kwaliteit.
Het is tijd om je oude luidsprekers af te stoffen en te genieten van de wereld van streaming.

 

 

 

 

 

Pulse Flex
Het is de kleinste Bluesound luidspreker waarmee je kunt genieten van fantastisch klinkend muziek in elke hoek van je huis. Bevestig de optionele oplaadbare FLEX batterij pakket, koppel met Bluetooth en neem je muziek overal mee naar toe.

 

VOEL DE BAS MET DE PULSE SUB

Ontworpen om naast, achter of onder je meubels te passen, deze compacte subwoofer graaft dieper en speelt luider dan zijn grovere rivalen, en kan gemakkelijk weggestopt worden zonder een van de ongelooflijke bassen te vervormen. Met verschillende slimme installatie-opties past de PULSE SUB perfect in uw thuistheater of woonkamer.
Eenmaal aangesloten op de SUB, stuurt de PULSE SOUNDBAR 2i de laagste basnoten draadloos door naar de sub. De PULSE SUB levert 100 watt continu vermogen en levert krachtige, vervormingsvrije prestaties bij het weergeven van muziek en bij het bekijken van de meest explosieve films en tv-shows van vandaag.

 

 


Het complete Bluesound assortiment bij Huibers. Uw partner voor advies, verkoop en integratie van digitale muziek.
Klik hier voor meer informatie.