wasmachine reparatie veenendaal

Ontwerpt, installeert en beheert
elektrotechnische installaties
voor bedrijf en particulier

huibers electra
Slider

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES
VOOR BEDRIJF EN PARTICULIER

Een bedrijfszekere krachtstroominstallatie of u bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een ontwerp of advies voor de bouw of verbouw van uw woning? Een deskundig advies en installatie van zonnepanelen of een onderhoud aan uw machinepark? Huibers Electra is breed georiënteerd en tegelijkertijd specialist. Door onze ervaring van 70 jaar hebben we een breed overzicht van wat er op de markt te koop is.

SMART HOME
Een dimmer voor uw energiezuinige LED verlichting? Of een domotica systeem integreren in een SMART HOME? U weet wel, zo’n huis dat de bewoner comfort, veiligheid, energiezuinigheid en gemak aan biedt. Huibers weet het te ontwerpen. En te installeren.

Door de keuze voor Huibers Electra als partner kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid van alle voorkomende elektrische voorzieningen op het gebied van:

        √        Particuliere woningbouw
        √        Bedrijfspanden en kantoren
        √        Fabrieken en retailomgeving
        √        Scholen en zorginstellingen
        √        Overheidsgebouwen
        √        Zwembaden en horeca

 

HUIBERS ELECTRA:
70 JAAR JONG

Huibers Electra kent een rijke historie en tradities. We bestaan immers 70 jaar. Een lange en rijke ervaring die een onmiskenbare invloed op de bedrijfsvoering. ‘Enerzijds zijn wij een fris, jong, dynamisch bedrijf, ingevoerd in de meest moderne ontwikkelingen en technieken.
Anderzijds speelt onze geschiedenis een belangrijke rol in alle aspecten van ons vakgebied. We beschikken over vakkennis die niemand zich zomaar eigen maakt.

 

ELECTRONICA WEBSHOP