huibers electra

Huibers Electra

ontzorgt

Huibers Electra denkt graag met u mee over het ontwerpen, installeren en
beheren van technische oplossingen die zorgen voor een prettig woon- en werk
klimaat.

huibers electra

Voor een prettig woon- en werk klimaat

Huibers Electra kent een rijke historie en tradities. We bestaan immers 70 jaar. Een lange en rijke ervaring die een onmiskenbare invloed op de bedrijfsvoering. ‘Enerzijds zijn wij een fris, jong, dynamisch bedrijf, ingevoerd in de meest moderne ontwikkelingen en technieken.
Anderzijds speelt onze geschiedenis een belangrijke rol in alle aspecten van ons vakgebied. We beschikken over vakkennis die niemand zich zomaar eigen maakt.

U wilt een afspraak maken over uw wensen en onze mogelijkheden? Bel dan:0318-513245

Electra: een breed vakgebied

Met ons installatiebureau realiseren we een scala aan uitdagende projecten. Projecten die heel ver kunnen gaan. Van een eenvoudig stopcontact, NEN 3140 keuring tot een zonnepaneelproject.
Een complete op KNX gebaseerde domotica installatie of het ontwerp en realisatie van een complexe krachtstroominstallatie van duizenden ampères?

Industriële automatisering

Om ons heen zien we dat bedrijven en instellingen volop automatiseren om processen zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. In de wereld van techniek heet deze ontwikkeling industriële automatisering. Met behulp van machines en software worden processen en productie geoptimaliseerd.

Technisch beheer

U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de continuïteit van uw onderneming, ook op gebied van elektrische installatie en machinepark. Electra is echter een breed onderwerp waarin vele specialismen samenkomen. Het geheel is omschreven in de NEN3140 norm.

 

Domotica

Huizen worden steeds slimmer dankzij huisautomatisering, ook wel DOMOTICA genoemd. Met een scala aan technologieën creëert u een Smart Home waardoor u kunt steeds meer automatisch en eventueel op afstand kunt regelen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een groeimarkt. Niet alleen omdat zowel particulier als bedrijf zelf energie wil opwekken, maar ook omdat de energiekosten blijven stijgen. Technisch en economisch gezien blijkt zonne-energie is nu voor iedereen aantrekkelijk. Natuurlijk bent u voor een advies op zoek naar een betrouwbare partner. Niet alleen voor het installeren van de panelen, maar ook voor de aanpassingen binnenshuis.

xTra

Rijk aan ervaring

Het beheer en aanleg van een bedrijfszekere krachtstroominstallatie of u bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een ontwerp of advies voor de bouw of verbouw van uw woning? Een deskundig advies en installatie van zonnepanelen of een onderhoud aan uw machinepark? Huibers Electra is breed georiënteerd en tegelijkertijd specialist. Door onze ervaring van 70 jaar hebben we een breed overzicht van wat er op de markt te koop is.

Warmtepomp techniek

Duurzaam verwarmen met de modernste warmtepomp techniek? Neem contact op met Huibers Electra en we helpen u graag verder.

Verlichting aanpassen

Een lichtplan of aanpassen van bestaande (tuin)verlichting? Een stopcontact of LED dimmer plaatsen? Een laadpaal voor uw elektrische auto? Huibers Electra helpt u graag bij alle voorkomende electra werkzaamheden in en om het huis of bedrijf. 

huibers electra
Electra services

Huibers Electra voor al uw techniek

Heldere tarieven

Geen voorrijkosten. Tarief € 32,50 per half uur. De reistijd wordt wel meegerekend. Natuurlijk beroordelen wij elk project afzonderlijk, waarbij maatwerk de standaard is.

Deskundig advies

Vanuit 70 jaar ervaring biedt Huibers Elektra u een helder advies en deskundige begeleiding

Service en nazorg

Ook als een project is afgerond staat Huibers Electra voor u klaar.

Huibers Electra

een impressie van onze projecten