Beeld

Samsung UE43KU6670 Curved Ultra HD TV

Samsung 43 inch Curved Ultra HD TV

De nieuwe norm:

ULTRA HD


Geniet van je favoriete film of tv programma met een Curved Ultra TV. De resolutie van 3840 x 2160 pixels zorgt een optimale beeldkwaliteit en brengt daarmee een ultieme kijkervaring.
Een levensecht beeld en de kleinste details worden zichtbaar. ULTRA HD: Demonstratie klaar bij Huibers Elektrovakzaak!


Full HD:   1920 x 1080 pixels
Ultra HD: 3840 x 2160 pixels

 

Levenechte kleurbeleving

Beleef alle tinten van de rijke en levensechte kleuren dankzij Samsungs Eco-vriendelijke Quantum Dot technologie. SUHD TV brengt je 64 keer meer kleuren dan conventionele TV's.

 

Diep contrast

UHD Dimming optimaliseert contrasten, kleuren en scherpte voor een levensechte beeldkwaliteit. Deze technologie werkt zelfs nog beter dan de bestaande Micro Dimming en zorgt dan ook voor een weergaloze kijkervaring. 

 

 

 

Hogere snelheden

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel.


Remastering naar UHD

Samsungs UHD Remastering Engine analyseert content met lagere resolutie en remastert deze automatisch naar UHD. Hierdoor benaderen de scènes de bedoelingen van de maker zo dicht als maar kan.

 
Duik dieper in je content


Auto Depth Enhancer varieert het contrast tussen verschillende gebieden van het beeldscherm zodat het beeld veel diepte krijgt. Een intens meeslepende kijkervaring, gewoon op je eigen TV. 

Laat je raken door een perfecte beeldkwaliteit


Ervaar levensechte beelden door middel van Samsung's Crystal Color UHD technologie. Deze nieuwe technologie levert verbeterde pixels en een superieure chip set voor een kwaliteitservaring. Een verbluffend contrast en meer dan 17 miljoen levensechte kleuren met intense tinten in een 20% breder kleurenspectrum vergeleken met normale UHD.

 

Snelle draadloze verbinding

Via de ingebouwde Wi-Fi verbind je je Smart TV met internet zonder dat hiervoor allerlei kabels nodig zijn. De omgeving blijft netjes opgeruimd zodat je volop geniet van het schitterende design van je TV. 

 

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

 

 

   UE43KU6670   

- Beeldformaat: 43 inch 

  - Smart TV: ja

  - Resolutie: 3840 x 2160 pixels    

  - UHD Dimming

  - Active Crystal Color       

  - Apps: Netflix, NPO ...   

  - WiFi en Ethernet                             

  - Quad Core Processor  

  - 91.7 x 60,4 x 25 cm, inclusief voet  

 Huibers Electrovakzaak prijs: 

   € 899,-  

  BESTELLEN   

bezorg- en installatie service 


 Laan der Techniek 3  |  winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren