Beeld

Samsung UE49K5670

Samsung 49 inch Full HD Smart TV

Heerlijk TV kijken

Kijk naar je favoriete TV programma met diepere contrasten die de werkelijkheid benaderen. Een realistische kijkervaring is mogelijk, dankzij Contrast Enhancer. Dit intelligente systeem regelt het contrast afzonderlijk voor verschillende delen van dit mooie Full HD televisie scherm.

Scherpere details 

Samsungs Micro Dimming Pro levert dieper zwart en zuiverder wit voor een prachtig helder, contrastrijk beeld. Werkelijk alles ziet er beter uit.


Multimediacenter

Je foto's vanaf je telefoon weergeven op TV? Youtube vanaf je tablet? Creëer je eigen multimediacenter. Dankzij de HDMI-ingangen van Samsung TV's en ingebouwde wifi tover je je eigen kamer om in een multimediacenter. Via HDMI speel je content van allerlei apparaten rechtstreeks af op je TV.

 

Een Smart TV met perfecte kleuren                        

Mooiere beelden met betere kleuren. Samsungs Wide Color Enhancer gebruikt een uiterst geavanceerd algoritme om de beeldkwaliteit aanzienlijk te verbeteren, verborgen details in beeld te brengen en kleuren weer te geven zoals de natuur ze bedoeld heeft.

 

 

 

Hogere snelheden

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. J ewilt naar NETFLIX kijken? Het toestel reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel.

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

 

  UE49KU5670  

-  Beeldformaat: 49 inch 

  -  Resolutie: 1920 x 1080 pixels          

  -  Smart TV

  -  Apps: Netflix, NPO ...

  -  Micro Dimming Pro           

  -  WiFi en Ethernet                             

  -  Quad Core Processor 

  -  1.10 x 71 x 29,3 cm, inclusief voet

 Huibers Electrovakzaak prijs: 

    € 699,-   

  BESTELLEN  

bezorg- en installatie service Laan der Techniek 3  |   winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren