Beeld

HW-K650 soundbar

Samsung HW-K650 soundbarVerbeter je TV geluid

Dialogen klinken kristalhelder met deze HW-K650 soundbar van Samsung. Het geluid is mooi in balans over de hele breedte van de Soundbar, en stemmen in het midden worden zo gericht dat ze uit het scherm lijken te komen..

 

Surround geluid

Breid deze HW-K650 soundbar uit met surroundgeluid. Voor een uiterst compleet systeem verbind je de Soundbar eenvoudig met twee achter geplaatste Wireless Audio 360 luidsprekers. Luidsprekerkabels zijn niet meer nodig. 

Als u dat wilt zorgt Huibers Elektrovakzaak dat het systeem bij u thuis vakkundig wordt geinstalleerd
 

 
Bioscoop geluid ...

De HW-K650 Soundbar is ontworpen met 6 afzonderlijke luidsprekers, ieder met een eigen versterker, voor een helder, duidelijk geluid. De luidsprekers worden geconfigureerd en op elkaar afgestemd door Samsungs Audio Lab.

 

... ook voor streaming
Met de Soundbar speel je met gemak allerlei streaming muziekdiensten af in hoge kwaliteit met Samsungs Wireless Audio Multiroom app. 

 

Soundconnect

Met TV SoundConnect sluit je je TV gemakkelijk en zonder kabels aan op je Home Entertainment System. Alles klinkt meteen een stuk beter! * Beschikbaar op alle TV's die Bluetooth ondersteunen vanaf 2012.

 

Krachtig basgeluid

Dankzij het draadloze systeem zet je de subwoofer waar je hem hebben wilt. Verbinden gaat snel en simpel, en in no time heb je een fantastische bass voor de lage tonen.

 

   HW-K650   

 Huibers Electrovakzaak prijs: 

   € 499,-  

 

  BESTELLEN   

 

 Laan der Techniek 3  |  winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren