Beeld

Samsung UE40KU6020 Smart TV

Samsung UE40KU6020 Ultra HD TV
 

Heerlijk TV kijken

Netflix, uitzending gemist of je favoriete TV programma? Je geniet van een perfect beeld met diepere contrasten die de werkelijkheid benaderen. Een realistische kijkervaring is mogelijk, dankzij Contrast Enhancer. Dit intelligente systeem regelt het contrast afzonderlijk voor verschillende delen van dit mooie Full HD televisie scherm.

 

4K UHD-resolutie

Ervaar superlevendige details met een reslotutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is vier keer de resolutie van Full HD TV. Waar je ook naar kijkt, alles ziet er scherper uit dankzij de levensechte kleuren en hoge lichtopbrengst.

 

Scherpere details 

Samsungs Micro Dimming Pro levert dieper zwart en zuiverder wit voor een prachtig helder, contrastrijk beeld. Werkelijk alles ziet er beter uit.

 


Een TV als Multimediacenter?

Je foto's vanaf je telefoon weergeven op TV? Youtube vanaf je tablet? Creëer je eigen multimediacenter. Dankzij de HDMI-ingangen van Samsung TV's en ingebouwde wifi tover je je eigen kamer om in een multimediacenter. Via HDMI speel je content van allerlei apparaten rechtstreeks af op je TV.

 

 

Een Smart UHD TV met perfecte kleuren

Mooiere beelden met betere kleuren. Samsungs Wide Color Enhancer gebruikt een uiterst geavanceerd algoritme om de beeldkwaliteit aanzienlijk te verbeteren, verborgen details in beeld te brengen en kleuren weer te geven zoals de natuur ze bedoeld heeft.Hogere snelheden

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel.

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

 

  UE40KU6020    

   -  Beeldformaat: 40 inch 

   -  Resolutie: 3840 x 2160 pixels             

   -  Ultra HD Smart TV  

   -  Micro Dimming Pro    

   -  PURCOLOR                 

   -  WiFi en Ethernet                            

   -  Quad Core Processor  

   -  91.9 x 59,7 x 28,9 inclusief voet  

  Huibers Electrovakzaak prijs: 

   € 549,-  

 

bezorg- en installatie service

 


 Laan der Techniek 3  |  winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren