Beeld

Samsung UE40KU6470 Smart Ultra HD TV

Samsung 40 inch Ultra HD TV

De nieuwe norm:

ULTRA HD

Geniet van je favoriete film of tv programma met een Curved Ultra TV. De resolutie van 3840 x 2160 pixels zorgt een optimale beeldkwaliteit en brengt daarmee een ultieme kijkervaring.
Een levensecht beeld en de kleinste details worden zichtbaar. ULTRA HD: Demonstratie klaar bij Huibers Elektrovakzaak!


Full HD:   1920 x 1080 pixels
Ultra HD: 3840 x 2160 pixels

 

Levenechte kleurbeleving

Active Crystal Color maakt gebruik van een extra LED-lichtbron voor de blauwe pixels. Zo wordt het wit zuiverder, wat leidt tot een grotere kleurruimte en natuurlijke kleuren. Bovendien gaat het stroomverbruik omlaag.

 

Diep contrast

UHD Dimming optimaliseert contrasten, kleuren en scherpte voor een levensechte beeldkwaliteit. Deze technologie werkt zelfs nog beter dan de bestaande Micro Dimming en zorgt dan ook voor een weergaloze kijkervaring. 

 

 

Hogere snelheden

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel.


Remastering naar UHD

Samsungs UHD Remastering Engine analyseert content met lagere resolutie en remastert deze automatisch naar UHD. Hierdoor benaderen de scènes de bedoelingen van de maker zo dicht als maar kan.

 

Duik dieper in je content


Auto Contrast Enhancer varieert het contrast tussen verschillende gebieden van het beeldscherm zodat het beeld veel diepte krijgt. Een intens meeslepende kijkervaring, gewoon op je eigen TV. 

Netflix, NPO ....
De nieuwe Smart Hub is het vaste toegangspunt voor live TV, apps, games en meer. Je favoriete content is beschikbaar zodra je de TV aan zet. 

Thuisbioscoop

Met HDR Pro blijven ook de lichtste gedeelten van je HDR-materiaal goed doortekend. Een echte HDR-bioscoopervaring gewoon in je huiskamer.

Snelle draadloze verbinding

Via de ingebouwde Wi-Fi verbind je je Smart TV met internet zonder dat hiervoor allerlei kabels nodig zijn. De omgeving blijft netjes opgeruimd zodat je volop geniet van het schitterende design van je TV.

Deel je content

Geef foto's, video en muziek vanaf je mobiele telefoon of je PC weer op je Samsung Smart TV met de Smart View app van Samsung. Eenvoudige connectiviteit met de meeste persoonlijke apparaten.   

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

   UE40KU6470   

- Beeldformaat: 40 inch 

  - Smart TV: ja

  - Resolutie: 3840 x 2160 pixels             

  - UHD Dimming/en upscaling

  - Active Crystal Color       

  - Apps: Netflix, NPO ...   

  - WiFi en Ethernet                             

  - Quad Core Processor  

  - 90.5 x 58.8 x 26.2 cm, inclusief voet  

 Huibers Electrovakzaak prijs: 

   € 799,-  

  BESTELLEN   

bezorg- en installatie service 


 Laan der Techniek 3  |  winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren