Geluid

NAD C546BEE

NAD C546BEE CD speler: Het beste verbeteren.

De nieuwe NAD C546BEE CD speler volgt na ruim 3 jaar de illustere NAD C545BEE op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C545BEE door de internationale vakpers unaniem is geroemd en geprezen. Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de C545BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.

 

 

Meer performance:

Veel verfijningen en verbeteringen, om er een paar te noemen: de bovenmaatse ringkern transformator met gescheiden wikkelingen voor analoog en digitale secties, de 24 bits Wolfson DA converter en geselecteerde 5532 op-amp maken dat de C546BEE nog meer detail uit een CD weet te halen. Verdere perfectionering van PCB lay-out, component keuze en schakelingen maken dat de NAD C546BEE nòg weer mooier klinkt dan z’n voorganger en recht doet aan het NAD motto: “Music First”.

 

Meer gemak:

Behalve gewone CD’s speelt de C546BEE ook CD-R en CD-RW met MP3 of WMA muziek bestanden af. Deze muziekbestanden hoeven niet perse op een schijfje te staan. Ook vanaf een USB stick kan de C546BEE genoemde bestanden afspelen.

 

Het duidelijk afleesbare VFD display geeft ook CD-Text weer, wanneer deze informatie op de CD voorhanden is. Met de grote draaiknop is het gemakkelijk om een track te selecteren, afspelen te starten en te pauzeren. Uiteraard komt de NAD C545BEE met een uitgebreide afstandsbediening en voor Custom Install/Domotica systemen zijn er voorzieningen zoals de12v trigger uitgang en IR ingang.

- CD, CD-R en CD-RW Compatibel

- Decodeert MP3 en WMA file

- USB aansluiting voor extern geheugen met snelheden tot 384kbps

- 24 bit Wolfson D/A converter

- Lage uitgangsimpedantie

- Voeding met ringkerntrafo en aparte voedingsregulatoren voor het analoge en digitale gedeelte

- VFL display met CD text

- Repeat functie voor 1 nummer of 1 disc

- Tot wel 40 nummers in te programmeren

- COAX en Optische digitale outputs

- Random en repeat play

- Externe IR input

- 12v Trigger input

- NAD CD-8 afstandsbediening

- Afneembare voedingskabel

- <1 Watt Standby consumptie

- Afm. (BxHxD): 435 x 89 x 307 mm

- Gewicht: 4,9 kg

- Leverbaar in Graphite