Geluid

Harman Kardon BDS385S

De Harman Kardon® BDS 385 is een elegant, high-performance, 3D Blu-ray DiscTM-systeem dat de prestaties van Blu-ray naar een hoger niveau brengt. Het beschikt over drie HDMI® ingangen met 3D; HDMI Audio Return Channel (ARC) voor geschikte TVs; Wi-Fi® netwerkmogelijkheden, wat een draadloze Ethernet-aansluiting overbodig maakt; Apple AirPlay voor streaming inhoud voor uw iPad, iPhone, iPod, of iTunes op uw Mac of PC; Bluetooth® MultiConnectTM technologie voor gelijktijdige koppeling van twee apparaten; NFC voor gemakkelijke Bluetooth® koppeling en DLNA® 1.5.

 

 

Harman Kardon legendarische best-in-class geluidstechnologie brengt Dolby TrueHD en DTS Digital Surround tot leven. Met Dolby Volume hoort u alles horen zoals oorspronkelijk was bedoeld, zonder de buren te storen. Optimaliseer uw luisterervaring met het EzSet/EQTM luidsprekerkalibratie systeem. Het instellen en gebruiken van het systeem is eenvoudig en plezierig dankzij de duidelijke en aantrekkelijke high-definition grafische interface of met de gratis beschikbare remote app voor iOS en Android.

Twee krachtige, voice-matched satellieten met dual flat-panel midrange drivers en een extra 200 watt actieve subwoofer zorgen voor een meeslepend geluidsveld. Met andere woorden, de BDS 480 verhoogt de normen van wat u verwacht van een Home Entertainment Systeem.

AirPlay®

Via AirPlay kunt u draadloos de inhoud van uw iOS-apparaat (iPod, iPad, iPhone of iTunes op Windows-pc's) streamen naar uw luidsprekers of AV-systeem.

 

 

Harman Kardon BDS385S  |  2.1 audio systeem ..........   € 1199,-

Harman Kardon BDS685S  |  5.1 audio systeem ..........   € 1399,-