Inbouw

Siemens SN69M052 volledig geintegreerde vaatwasser

extraKlasse extra’s.

De extraKlasse vaatwassers beschikken over vele extra’s. De speciale functie

‘intensiveZone’ bijvoorbeeld en het ‘Snel 65˚C’ programma. Hiermee worden zelfs de

meest vervuilde pannen perfect schoon. Daarnaast besschikken vrijwel alle extraKlasse

over een varioFlex korf.

 

TimeLight.

Altijd weten wanneer uw vaat weer schoon is met de nieuwe innovatie van Siemens: timeLight. De resttijd en fase van het programma worden geprojecteerd op de vloer, zodat u kunt zien hoe lang het programma nog duurt.

 

 

Zeolith®: energiezuinig en een extra droge vaat.

Het mineraal zeoliet is in staat vocht te absorberen en om te zetten in warmte. Hierdoor is uw vaat sneller droog en verbruikt u minder energie. En wat zeoliet extra speciaal maakt, is dat het zijn eigenschappen niet verliest. In de loop der jaren blijft uw vaatwasser dus altijd energiezuinig en spectaculair drogen.

 

VarioFlexPro korf

De varioFlexPro-korf heeft een extra beugel om glazen tegenaan te zetten. Voor extra bescherming en gemak.

 

 

Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor.

Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten en elk programma's erg stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij niet slijt.

 

Energiebesparende warmtewisselaar

Siemens zuinige A++ en A+++ vaatwassers maken gebruik van een energiebesparende warmtewisselaar. Deze brengt het spoelwater op de juiste temperatuur met behulp van de warmte die het afwaswater afgeeft; daar is geen extra energie bij nodig. Daarnaast wordt tijdens het drogen de warmtewisselaar gevuld met koud water, zodat de warme lucht in de vaatwasser beter condenseert en de vaat sneller en beter droogt.

 

Driemaal zo snel afwassen en drogen: varioSpeed Plus

Als u op de varioSpeed Plus-knop drukt, wordt de afwastijd met 66% verkort. De nieuwe verkorte tijd is meteen op het display te zien. Hierdoor is uw vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog. * Dit is niet van toepassing op voorspoel- en snelwasprogramma's.