Huibers ontzorgt

Op zoek naar persoonlijk advies?
Kom naar de vakspecialist voor Veenendaal en omgeving

Op zoek naar een persoonlijk advies bij de aanschaf van apparatuur?

Huibers ontzorgt

Huibers Elektrovakzaak biedt u een persoonlijk en helder advies als u op zoek bent naar nieuwe apparatuur. We horen het vaak terug van onze klanten: ‘Jullie geven bij Huibers een advies dat on-line niet te vinden is’.   

Een nieuwe televisie?

... die moet je zien!

Wat is het ideale schermformaat? Wat is HDR of Full Array en wat heb ik eraan? Wat is het verschil tussen een QLED of QLED TV en hoe krijg is de beste kijkhoek? Allemaal vragen uit de dagelijkse praktijk…..
Als u door de bomen het bos niet meer ziet  bij de aanschaf van een nieuwe TV, dan voorzien we u bij Huibers van het juiste advies. Natuurlijk staan er prachtige televisies in allerlei prijsklassen en afmetingen demonstratie klaar.

Genieten van muziek?

Welk geluid past bij U?

U bent ook op zoek naar een ruimtelijk en gedetailleerd geluid om weer heerlijk van muziek te genieten? Of zoekt u een soundbar om het geluid van de TV te verbeteren? Spotify afspelen door heel uw huis? Bij Huibers Elektrovakzaak kiest u uit A-merk apparatuur van bijvoorbeeld NAD, DALI luidsprekers , Samsung soundbars en Bluesound. We demonstreren met allerlei soorten muziek ook in het hoge resolutie formaat

Assortiment

'Genieten van muziek'

U wilt weer heerlijk genieten van uw favoriete muziek. Kom dan naar onze winkel voor een indrukwekkende demonstratie.

Service en advies

Overstappen op inductie koken, een inbouw apparaat inmeten, een vaatwasser inbouwen? In onze winkel met een modern assortiment aan beeld, geluid en witgoed bieden we u een helder aankoop advies. Huibers Elektrovakzaak ontzorgt en regelt het allemaal

Heerlijk TV kijken in je eigen thuis-bioscoop?

De mooiste en nieuwste Televisies uit de Samsung QLED televisie en Panasonic Home Cinema series staan demonstratie klaar in de winkel.

Uitgerust met de nieuwste technologie stellen de wasmachines en wasdrogers van Miele en Siemens u in staat om het optimale was resultaat te bereiken 

Service Partner voor Siemens en Miele

Als gekwalificeerd service partner kennen we bij Huibers uw witgoed apparaat betere dan wie ook.
In vele gevallen lossen we de storing direct op. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0318-513245.
Of eenvoudig online via ons invulformulier. Klik hier
U kiest ook voor een persoonlijk advies? Bezoek onze winkel - Laan der Techniek 3 in Veenendaal

Overstappen op inductie koken?

Huibers ontzorgt u volledig; inclusief de meterkast

Kookt u nu op een gaskookplaat en u wilt  graag een inductie kookplaat in de keuken? Bij Huibers kiest u niet alleen voor een inductie kookplaat van top merken zoals Miele, Siemens, Atag, Pelgrim of ETNA. Wij bouwen de kookplaat ook natuurlijk voor u in. In tegenstelling tot vele andere winkeliers bent u vanuit ons Huibers elektrotechnisch installatie bureau bovendien verzekerd van een vlekkeloze aanpassing van uw meterkast en aanleg van de bekabeling.
Overstappen naar een grotere kookplaat met een 3 fase aansluiting? Ook geen probleem. Bij Huibers zorgen we ook voor de aanvraag bij Stedin.

Toe aan een nieuwe wasmachine?

Bij Huibers beschikken over 70 jaar ervaring met het adviseren en leveren van wasmachines. Een Miele Twindos machine met of zonder Quick Powerwash? Of liever een Siemens met ingebouwd Sensofresh? Een Samsung of Bosch? We vragen u naar uw wensen en vertalen die naar een helder advies.

Bij Huibers Elektrovakzaak bieden we een modern assortiment

Een assortiment met A-merken zoals Liebherr, Siemens, Miele, Samsung, ATAG Pelgrim, NAD, Bluesound, Panasonic