inbouw apparatuur

 

•    TELEVISIES
•    WITGOED REPARATIE
•    WASSEN EN DROGEN
•    INBOUW APPARATUUR
•    KOELEN EN VRIEZEN
•    HIFI EN STREAMING
•    HUISHOUDELIJK

 

  DE MEERWAARDE VAN HUIBERS ELEKTROVAKZAAK

U zoekt een deskundig en persoonlijk advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur? In onze winkel aan de Laan der techniek 3 in Veenendaal vindt u een continu vernieuwend assortiment consumentenelektronica van de beste A merken tegen concurrerende prijzen.
Onze gecertificeerde vakspecialisten helpen u graag met deskundig advies tijdens de aankoop en onze bezorg- en aansluit service zorgt voor de juiste installatie van uw aangekochte apparaten.

Huibers Electra biedt:

  • Gecertificeerde vakspecialisten
  • A-merken tegen concurrerende prijzen
  • Bezorgen op afspraak
  • Montage- en aansluitservice
  • Witgoed reparatie service


De meerwaarde van Huibers Electra:
Levering van inductie kookplaat en aanpassing van meterkast via èèn adres!

  VAN GAS NAAR INDUCTIE KOKEN?

HUIBERS REGELT HET ALLEMAAL

U wilt ook overstappen van koken op gas naar het koken op een inductie kookplaat? Een inductie kookplaat is eenvoudig schoon te maken en door het ontbreken van open vuur is inductie koken bovenal veiliger. Staat er geen pan op de kookplaat? Dan werkt het gewoon niet.
Wel is het aansluiten van een inductie kookplaat een aandachtspuntje. Door het hoge vermogen dat de meeste inductie kookplaten verbruiken is het niet zonder meer mogelijk om deze op een enkele groep of gewoon stopcontact aan te sluiten.
Daarom is de aanwezigheid van een zogenaamde kookgroep in meterkast een voorwaarde. Is deze niet aanwezig? Ook dan bent u bij Huibers Electrovakzaak aan het juiste adres. Wij verkopen en leveren niet alleen inductie kookplaten, onze gecertificeerde electro monteurs passen uw meterkast vakkundig aan en zorgen dat er via de juiste bekabeling in de keuken een Perilex stopcontact op een aparte groep wordt aangelegd.

  ONLINE ADVIES IN DE WINKEL?

VAKKENNIS EN DESKUNDIGE BEGELEIDING

On-line vind je allerlei specificaties, maar eigenlijk wil je het liefste zien hoe je nieuwe apparaat eruit in het echt uitziet. Dat is natuurlijk moeilijk on-line te beoordelen, want hoe beoordeel je de beeldkwaliteit van je nieuwe TV zonder deze gezien te hebben. We horen het dagelijks terug van onze klanten: 'jullie geven adviezen en vertellen over verborgen mogelijkheden en functies die on-line lastig te vinden zijn.'
Naast het voordeel van vakkennis en deskundige begeleiding biedt Huibers Elektrovakzaak tevens aanvullende diensten. 'Niet alleen brengen we de apparaten bij de klant thuis, we kunnen deze ook professioneel en vooral veilig aansluiten.'

Met de zogenaamde ‘Virtual Shelf’ biedt Huibers Elektrovakzaak u altijd een optimale oplossing. Maak op ons touchscherm in de winkel samen met onze adviseurs een keuze uit o.a. 116 inductie kookplaten, 167 wasmachines, 197 televisies en nog veel meer A merk apparatuur.

HUIBERS ELEKTROVAKZAAK EN DOMOTICA

Steeds meer apparaten krijgen een internet verbinding en dat biedt natuurlijk nieuwe mogelijkheden. Een bekend voorbeeld is de Smart TV met Netflix en een muziekspeler met Spotify als streamingdienst. Ook koelkasten, ovens, slimme thermostaten en wasmachines zijn 'connected'.
Je zoekt een oven die het gerecht voor het avondeten als boodschappenlijst naar je Smart Phone stuurt? De lampen knipperen als je wasmachine op zolder klaar is? In de supermarkt kan je met je telefoon via de ingebouwde camera in je koelkast kijken. Het toekomstperspectief wordt door ´connected´ apparatuur bepaald, dus waarom allerlei willekeurige apparatuur kopen die niet met elkaar kunnen samenwerken? Het voordeel van Huibers Elektrovakzaak in combinatie met de domotica experts is dat we in het vroegste stadium van een project alle apparatuur op elkaar kunnen afstemmen.