van woerden wonen

 

van woerden wonen

Huibers Elektrovakzaak

SAMENWERKING MET VAN WOERDEN WONEN

Een perfecte integratie van beeld en geluid in uw woonomgeving is kort samen gevat het doel van de samenwerking tussen van Woerden Wonen en Huibers Elektrovakzaak. Een totaaloplossing waarbij op basis van prachtige meubelsystemen wordt gezorgd voor een samenspel tussen apparatuur en bedieningscomfort.
Een samenwerking die leidt tot ideeën en oplossingen waardoor kabels netjes worden weggewerkt en kastruimte efficiënt wordt benut.

Pefecte integratie van beeld en geluid

Vanuit de woonkameropstellingen bij van Woerden Wonen denkt Huibers Elektrovakzaak met u mee wat betreft wensen en verrassende mogelijkheden met de nieuwste apparatuur. De ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid leiden tot een ander gebruik van media apparatuur. Films bekijken met Netflix of muziek door heel uw huis met Spotify zijn slechts een voorbeelden. Huibers Elektrovakzaak biedt hulp bij het maken van keuzes en vertalen uw wensen naar een beeld en geluidssysteem op maat.

Een stap verder?

U wilt een stap verder wilt gaan? U kiest ervoor dat de apparatuur een onderdeel wordt van een geautomatiseerde woning, een zogenaamd domotica systeem? Dan zorgt Huibers Electra voor een netwerk met de juiste infrastructuur. Uw verlichting automatiseren? Een camera beveiligingssysteem koppelen of u wilt uw thermostaat op afstand bedienen? Andere wensen?
De woonkamer opstellingen bij van Woerden wonen bieden het ideale vertrekpunt voor een huiselijke woonsfeer en het heerlijk genieten van beeld en geluid.

Graag tot ziens!

Van Woerden Wonen
Huibers Elektrovakzaak