Geluid

Samsung draadloos TV geluid

360 graden omni directioneel geluid

Anders dan bij conventionele luidsprekers, die het geluid maar één kant op sturen, wordt bij Wireless Audio 360 de hele kamer gevuld dankzij Samsungs Ring Radiator technologie, waardoor het geluid gelijkmatig in alle richtingen wordt verspreid.

 

 

Draadloos geluid 

Verbindt je 360 graden luidspreker (draadloos) met je TV of luister naar het geluid van Streaming muziekdiensten zoals Spotify of Deezer

 

Modellen

WAM1500/XN     360 graden rondom luidspreker   ..........   € 199,-

WAM3500/XN     360 graden rondom luidspreker   ..........   € 299,-

WAM5500/XN     360 graden rondom luidspreker   ..........   € 399,-

 

Wireless Audio App

Krijg makkelijker toegang tot muziek met een simpele installatie en de nieuwe innovatieve interface van de Wireless Audio App. Features zijn onder andere een touch wheel navigatie voor het kiezen van je nummers, rechtstreeks afspelen vanaf je home screen, en snel schakelen tussen menu's.

 

Eenvoudig topontwerp

Met zijn krachtige en toch eenvoudige cilinder ontwerp geeft de R3 iedere ruimte iets bijzonders. De gestroomlijnde bovenzijde met display vormt een bedieningspaneel waarin functionaliteit en uiterlijk fraai samenkomen.

 

Gemakkelijke, intuïtieve bediening

Je navigeert met gemak door je muziek met het intuïtieve bedieningspaneel aan de bovenkant van de R3. Tik op de bovenkant van de speaker om het afspelen te bedienen, veeg voor het volgende of vorige nummer* en raak Mode aan om te wisselen tussen WiFi, Bluetooth en TV SoundConnect. Daarnaast geeft het display de status van het apparaat aan.

*De functie voor volgend/vorig nummer kan beperkt zijn afhankelijk van de door de content provider geleverde diensten.

 

WiFi-connectiviteit

Wireless Audio Speakers ondersteunen WiFi-connectiviteit met je smartphone en tablet voor een naadloze, hoogwaardige audiobeleving. Je kunt zelfs een aantal Wireless Audio Speakers luidsprekers tegelijk koppelen om op je eigen manier van muziek te genieten. (Bluetooth wordt ook ondersteund.)