QE43Q60RALXXN zwart

- Quantum Processor 4K | PQI3000
- Supreme UHD Dimming
- Quantum Viewing Angle
- Ultra Black

€ 999,-

Qled Smart TV

Slider

QE65Q70RALXXN

- Quantum Processor 4K | PQI3300
- Direct Full Array 4x
- Quantum Viewing Angle
- Ultra Black

€ 2299,-

QLED televisie

QE55Q80RALXXN zwart

- Quantum Processor 4K | PQI3700
- Direct Full Array 6x
- ULtra Viewing Angle
- Ultra Black Elite

€ 2199,-

Qled Smart TV

Slider

Samsung QE55Q85RALXXN

- Quantum Processor 4K | PQI3800
- Direct Full Array 8x
- Ultra Viewing Angle
- Ultra Black Elite
- One Invisible Connection

€ 2499,-

QLED Smart TV

QE65Q90RALXXN zwart

- Quantum Processor 4K | PQI4000
- Direct Full Array 16x
- Ultra Viewing Angle
- Ultra Black Elite
- One Invisible Connection

€ 3699,-

Qled Smart TV

Slider

Samsung QLED blijft evolueren, blijft grenzen verleggen. In 2019 tarten Samsung QLED TV’s de klassieke grenzen van een TV. Ze herdefiniëren niet alleen hoe we TV kijken, ze zetten een nieuwe standaard voor hoe een TV moet zijn.

Ontvang tijdens de aktieperiode tot € 500,- retour op een geselecteerd model uit de QLED serie. 

Pure beeldkwaliteit
De state of the art technologie van Samsung brengt nog scherper, nog levendiger beeld naar de woonkamer.

 • Maak de stap van 4K voor nog meer detail.
 • Kies voor een groot scherm voor een grootse ervaring.
 • Geniet van adaptieve beeldkwaliteit, zodat je altijd kijkt naar de best mogelijke kwaliteit.

TV 'experience'; demonstratie klaar in de winkel
Op een Samsung TV doe je meer dan gewoon TV kijken. Een Samsung TV brengt je een hele nieuwe ervaring.

 • Zelfs als de TV uit staat levert hij met Ambient Mode een unieke ervaring in je woonkamer.
 • Een Samsung TV is het hart van je slimme huis, een centraal aanspreekpunt voor al je slimme apparaten.
 • Ervaar het superieure gebruiksgemak van de One Remote Control.

 

    Quantum Processor 4K

Verbetert alles wat je ziet, alles wat je hoort
In een uitzonderlijke TV hoort de ultieme processor. De Quantum Processor 8K is de krachtigste en slimste processor die Samsung ooit in een TV gebruikt heeft. De processor optimaliseert de beeldkwaliteit en houdt rekening met de helderheid in de kamer. De Quantum Processor 8K gebruikt Machine Learning om formules te creëren die verschillende resoluties en bronnen opschalen tot 8K resolutie, met verbluffend resultaat. De Quantum Processor staat ook garant voor alle andere AI technologie in de TV, van de slimme stemassistent tot Adaptive Sound. Technologie die de audio van elke scène in real-time
optimaliseert, en het volume slim aanpast aan het geluid in de omgeving. De processor levert een gebruikservaring die sneller is dan ooit. Zo kijk je met een druk op de knop binnen één seconde naar Netflix.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

 

    AI upscaling

Zet alle beelden om naar 4K
We kijken naar heel wat verschillende bronnen, van live tv tot spelconsole. De Quantum Processor gebruikt Artificial Intelligence om ruis van beelden te verwijderen, randen scherper te maken, en de kleinste details in het beeld te herstellen. AI Upscaling zet elk beeld, ongeacht de bronresolutie, om naar 4K resolutie. Met ‘Machine Learning Super Resolution’ is de Quantum Processor getraind op basis van miljoenen stukjes data om verschillende karakteristieken in het beeld te herkennen en voor elk beeld een specifieke formule te gebruiken die de beste resultaten geeft.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

 

    Direct Full Array

Zelfs in de donkerste scènes zie je elk detail
Voor beelden met het rijkste contrast gebruikt Samsung Direct Full Array technologie. De achtergrondverlichting van de TV is onderverdeeld in vele, kleine zones. Een slim algoritme analyseert elk beeld en past de helderheid van elke zone aan. Zo kunnen de zones in donkere delen van het beeld gedimd worden, terwijl zones in de heldere delen sterker belicht kunnen worden. Het contrast versterkt, maar hinderende halo’s en zichtbare zonegrenzen worden vermeden. Deze Direct Full Array techniek is in verschillende gradaties aanwezig in de 2019 line-up.

 • Direct Full Array 16x  Q90R
 • Direct Full Array  8x   Q85R
 • Direct Full Array  6x   Q80R
 • Direct Full Array  4x   Q70R

Samen met het 100% kleurvolume biedt dit het optimale contrast: de absolute helderheid die je van QLED gewend bent in combinatie met de diepste zwartwaarden.
X90R, Q85R, X80R, Q70R

    Ultra Viewing Angle

Prachtig beeld vanuit elke hoek
Ultra Viewing Angle is een technologie die de zwartwaarde en de kijkhoek van de TV aanzienlijk verbetert. Een eerste laag concentreert het licht van de achtergrondverlichting om lekkage naar aangrenzende pixels te voorkomen, en garandeert zo een betere zwartwaarde. Door een extra filter voor het paneel, genaamd Quantum Light Control (QLC), wordt het licht nog beter verspreid in alle richtingen. Iedereen geniet zo van dezelfde rijke kleuren en sterke contrasten, ook als je niet centraal voor het beeld zit.
X90R, Q85R, X80R

    Ultra Black Elite

Geen hinderlijke reflecties meer
Omgevingslicht dat reflecteert op het scherm verstoort niet enkel je kijkervaring, het verwatert ook het contrast en de zwartwaarde van het beeld. Ultra Black Elite is een slimme filter op het scherm die deze reflecties tegengaat. Zo kan je zelfs op klaarlichte dag naar een film kijken, zonder hinderlijke reflecties en geniet je van het uitstekende contrast van je QLED TV.
X90R, Q85R, X80R

    Adaptive Intelligence

De TV die zich aanpast aan de omgeving
Een QLED TV met Adaptive Intelligence zorgt ervoor dat je steeds van het beste beeld en geluid geniet. Adaptive Brightness past het beeld aan op basis van het omgevingslicht in de kamer. Je geniet van optimaal contrast en een gepaste helderheid, zodat het beeld aangenaam is ongeacht de kijkomstandigheden. Begin je film te kijken en gaat buiten langzaam de zon onder, dan past de helderheid van de TV zich hierop aan. Adaptive Sound meet het geluid in de kamer en past op basis hiervan het volume aan zodat je ongeacht het geluid in de omgeving de TV altijd duidelijk hoort.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    100% kleurvolume

De meest pure kleuren voor het helderste beeld
Samsung’s quantum dot technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Bovendien kan het die rijke kleurschakeringen, meer dan een miljard tinten, weergeven ongeacht hoe donker of helder het beeld is. Daarom zijn het de eerste TV’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume*. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater en is de heldere hemel een festijn van kleuren.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    Ambient Mode

Ambient Mode
Samsung heeft er voor gezorgd dat Ambient Mode erg energievriendelijk is. Dankzij de omgevingslichtsensor verbruikt hij nauwelijks energie. Ambient Mode is ook absoluut veilig voor je beeldscherm. Samsung QLED schermen kunnen namelijk niet inbranden. Ze kunnen probleemloos een beeld voor langere tijd op het scherm tonen zonder nadelige gevolgen voor de beeldkwaliteit.
Nog beter aangepast aan jouw interieur
Niet alleen kreeg Ambient Mode meer mogelijkheden, er zijn ook een hele reeks nieuwe aanpassingen, zodat je je TV werkelijk perfect in je interieur kunt integreren. Zo kan je een aantal decors kleurmatchen met je interieur. Of zet een artistieke filter op je foto’s. Houd je van afwisseling, selecteer dan ‘Routine’. Ambient Mode wisselt dan op willekeurige wijze van decor.
Nog gemakkelijker
Om al die opties optimaal te benutten is Ambient Mode browser vereenvoudigd. En wie zijn TV perfect in de achtergrond wil laten verdwijnen hoeft nu enkel nog een foto te nemen met zijn smartphone via de SmartThings app. Ambient Mode genereert vervolgens moeiteloos het achtergrondpatroon en de juiste kleurtint.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    One Remote Control

Eén remote voor alle toestellen
Dankzij de One Remote Control bedien je alle apparaten die aangesloten zijn op je QLED TV. Je settopbox voor digitale TV, je Blu-ray-speler en je Soundbar; je bedient ze allemaal met één afstandsbediening. Handiger kan het niet, en de tafel blijft netjes opgeruimd. Op de nieuwe remote krijgen Netflix, Amazon Prime & Rakuten TV een eigen knop zodat je je favoriete streaming dienst binnen één seconde opstart.

 • Premium One Remote Control: Q950R, Q90R, Q85R, Q6XR
 • Remote Control: Q80R, Q70R, Q60R

X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    Smart Hub

Snelle toegang tot je content
De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Je vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, zodat installatie en bedienen nog makkelijker is.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    Apple iTunes & Airplay 2

Genieten van beeld en geluid
Met de nieuwe iTunes Movies & TV shows app krijg je toegang tot je eigen iTunes-bibliotheek, en kan je films huren en kopen uit het enorme aanbod 4K HDR films. Heb je een iPhone, iPad of Mac in huis dan kan je via Airplay 2 al je eigen muziek, video’s, foto’s en podcasts afspelen op je QLED TV.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    SmartThings

De TV, het hart van je slimme huis
Je Samsung TV is ook een echte Internet of Things (IoT) hub en dankzij de SmartThings app zijn al je apparaten met elkaar verbonden. Bekijk de foto’s van je smartphone op TV. Beheer de thermostaat en de lichten vanop je TV. Zelfs de Samsung koelkast of wasmachine kunnen berichten doorgeven die verschijnen op je TV.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    High Dynamic Range

Zie alle nuances
High Dynamic Range (HDR) is een beeldtechnologie die je onderdompelt in beelden met zoveel fantastische kleuren en intense contrasten dat ze bijna echt lijken. Filmstudio’s maken content die tot 1.500 nits helderheid gaat, een enorm verschil tegenover de 100 nits van klassieke SDR content. QLED TV’s zijn dankzij Quantum HDR optimaal geschikt om deze heldere beelden in al hun nuances weer te geven met een piekhelderheid van maar liefst 1.500 nits.
HDR10+ garandeert in elke scène optimaal contrast. Geniet van de helderste en meest contrastrijke beelden, en het diepste detail in donkere en lichte beelden.

 • Quantum HDR 2000: Q90R
 • Quantum HDR 1500: Q85R, Q80R
 • Quantum HDR 1000: Q70R
 • Quantum HDR: Q60R

X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    Large Screen Size

Ga voor een grootse kijkervaring
Twijfel niet langer als je een nieuwe TV kiest. Groter is beter! Samsung heeft een ruime keuze aan schermen van 43 inch en groter, tot 98 inch. Dankzij de fantastische beeldkwaliteit beleef je sportwedstrijden en live concerten alsof je op de eerste rij zit. Voor filmfans brengt een groter scherm de magie van de bioscoop naar de woonkamer, je favoriete films komen tot leven. Gamers tillen hun spelplezier naar een volledig nieuw niveau op een groot scherm. Lage input lag, perfect detail en haarscherpe beelden geven je een flink voordeel ten opzichte van je tegenspelers.
X90R, Q85R, X80R, Q70R, Q67R, Q60R

    TV experience

One Invisible Connection & No Gap Wall-Mount
De TV staat mooi opgesteld of hangt netjes aan de muur, maar hoe werk je al die slordige kabels weg? Ook daar heeft Samsung aan gedacht. Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box die je samen met alle bronapparaten in de kast verbergt. Eén enkele, bijna transparante kabel van 5 meter lang, de One Invisible Cable, verbindt de TV met de One Connect Box en voorziet het toestel zelfs van stroom! Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling. De One Invisible Cable geeft je de vrijheid om de TV te plaatsen waar je wenst. Met de No Gap wall-Mount van Samsung creëer je een absoluut unieke installatie. Het scherm sluit perfect aan tegen de muur, net als een schilderij. Bovendien kan je de TV tot 15° naar voren kantelen zodat je dichter of verder kunt zitten en toch van optimaal kijkcomfort geniet.
X90R, Q85R

    Smart Hub

Snelle toegang tot je content
De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Je vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, zodat installatie en bedienen nog makkelijker is. Je favoriete serie op Netflix start je in één seconde op.
X90R, Q85R