Onze Services

  • Witgoed service
  • Inductie overstap service
  • Recycle service
  • inmeet service
  • Aanvullende services

U heeft een storing aan uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Er zijn problemen met uw (inbouw)magnetron, koelkast of vriezer? Huibers Elektrovakzaak zorgt voor een snelle en betrouwbare reparatie. U heeft vragen of wilt een service afspraak inplannen? Bel 0318-513245

Bij Huibers kunnen we u volledig ontzorgen als u wilt overstappen van gas naar inductie koken. Wij beschikken immers over een eigen Elektrotechnisch installatie bureau. De meterkast wordt aangepast, de kabels worden aangelegd en de door Huibers geleverde kookplaat wordt netjes ingebouwd. U wilt ook overstappen op inductie koken?? Maak dan een afspraak voor een verkennend bezoek om uw situatie in kaart te brengen.

Als het gaat om recyclen dan werkt Huibers Elektrovakzaak samen met Wecycle. Daarmee bieden we de zekerheid dat uw oude apparatuur uitsluitend wordt gerecycled door gecertificeerde verwerkers. Aan onze bezorg service kunt u dus met een gerust hart een groot apparaat, zoals een wasmachine, vaatwasser of koelkast meegeven.

Als aanvullende service kunt kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV gratis afgeven aan de Laan der Techniek 3.

Is het lastig om de juiste maatvoering te bepalen als het gaat om een nieuwe inbouw koelkast, vaatwasser of magnetron? Huibers Elektrovakzaak bouwt niet alleen in, voorafgaand aan de aankoop komen wij gratis bij u inmeten.

Kabels trekken of uit het zicht wegwerken. Verlichting aansluiten, lampen ophangen. Uw wilt overschakelen op LED verlichting? Een door Huibers Elektrovakzaak geleverde 4K Ultra HD televisie ophangen?Huibers Elektrovakzaak ontzorgt en helpt u met een breed scala aan services.

Witgoed Service nodig?

Een snelle en betrouwbare reparatie van o.a. uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, (inbouw)oven of koelkast?

Bel: 0318-513245
Meer informatie