De toegevoegde waarde van service

Deskundige reparaties

Witgoed reparatie

U heeft een storing aan uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Zijn er problemen met uw (inbouw)magnetron, koelkast of vriezer? Huibers Elektrovakzaak zorgt voor een snelle en betrouwbare reparatie.
U heeft vragen of wilt een service afspraak inplannen?
Bel 0318-513245

Inductie overstap service

Bij Huibers kunnen we u volledig ontzorgen als u wilt overstappen van gas naar inductie koken. Wij beschikken immers over een eigen Elektrotechnisch installatie bureau. De meterkast wordt aangepast, de kabels worden aangelegd en de door Huibers geleverde kookplaat wordt netjes ingebouwd.

U wilt ook overstappen op inductie koken? Maak dan een afspraak voor een verkennend bezoek om uw situatie in kaart te brengen.

Recycle service

Als het gaat om recyclen dan werkt Huibers Elektrovakzaak samen met Wecycle. Daarmee bieden we de zekerheid dat uw oude apparatuur uitsluitend wordt gerecycled door gecertificeerde verwerkers. Aan onze bezorg service kunt u dus met een gerust hart een groot apparaat, zoals een wasmachine, vaatwasser of koelkast meegeven.

Als aanvullende service kunt kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV gratis afgeven aan de Laan der Techniek 3.

Inmeet service

Is het lastig om de juiste maatvoering te bepalen als het gaat om een nieuwe inbouw kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser of magnetron?
Huibers Elektrovakzaak bouwt niet alleen in, voorafgaand aan de aankoop komen wij gratis bij u inmeten.
xTra

Aanvullende services

Kabels trekken of uit het zicht wegwerken. Verlichting aansluiten, lampen ophangen. Uw wilt overschakelen op LED verlichting? Een door Huibers Elektrovakzaak geleverde 4K Ultra HD televisie ophangen? Huibers Elektrovakzaak ontzorgt en helpt u met een breed scala aan services.

Inbouw service

Of het gaat om een nieuwe inbouw koelkast, vaatwasser of vrieskast, wij bouwen uw nieuwe aanwinst graag voor u in. Voorafgaand aan uw aankoop bent u voor een helder advies natuurlijk van harte welkom in onze winkel.

Beeld en geluid advies

U wilt heerlijk genieten van een prachtig geluid en een perfecte beeldkwaliteit. Als u tussen alle mogelijkheden ‘de bomen van het bos’ niet meer kunt onderscheiden dan voorziet Huibers u voorafgaand, tijdens en na uw aankoop graag van persoonlijke begeleiding.
U wilt een afspraak inplannen om uw wensen te bespreken? Het liefst bij u thuis op een moment dat het u uitkomt? Neem dan contact op en bel 0318-513245 if stuur een bericht aan winkel@huiberselectra.nl

Bestellen

Een nieuw apparaat bestellen uit de Huibers webshop?
Of komt u liever naar onze winkel om samen met ons een keuze te maken uit duizenden produkten te vinden op onze unieke digitale ‘Virtual Shelf’?
Huibers Elektrovakzaak
services

Huibers Elektrovakzaak ontzorgt

Heldere tarieven

Geen voorrijkosten. Tarief € 32,50 per half uur. De reistijd wordt meegerekend 

Deskundig advies

Vanuit 70 jaar ervaring biedt Huibers Elektrovakzaak biedt u een helder advies, zowel in de winkel als ook aan huis of bedrijf.

Service en nazorg

Aankoop advies, inmeten, inbouwen, bezorgen en repareren behoren tot de kerntaken van Huibers Elektrovakzaak

Huibers Elektrovakzaak bezorg- en inbouw service

een impressie van onze projecten