Kies voor een prachtig geluid

Een platte 4K televisie biedt vele voordelen, zoals een fantastische beeldkwaliteit. Is er ook een belangrijk nadeel? Zeker, want er is niet veel plaats voor speakers in de platte behuizing. Het gevolg is een matige geluidskwaliteit. Bent u daarom daarom op zoek bent naar een beter TV geluid? Diverse fabrikanten hebben oplossingen bedacht, waarmee je het geluid van je televisie weer een stuk beter maakt. Sluit je TV bijvoorbeeld aan op een soundbar, een simpele oplossing om het geluid van je televisie te verbeteren.

een soundbar of ...?

Een soundbar is een luidsprekerbalk die het matige geluid van de speakers in platte televisies compenseert. Je sluit deze geluidsverbeteraar aan via een hdmi-kabel of optische audio-kabel. Kies een single soundbar of eentje met een losse subwoofer als je een echt vol geluid zoekt.

Beter dan een soundbar?

Een soundbar is natuurlijk een prima oplossing op het TV geluid te verbeteren. Wie echter een breed bioscoop achtige ervaring verlangt kiest voor een versterker met losse luidsprekers.

Stereo geluid

Kies voor een versterker en een eigen set speakers om de geluidservaring precies af te stemmen op jouw wensen.

Bioscoop geluid

Een 2.1 home cinema set biedt 2 voorspeakers en een losse actieve subwoofer. Voor een echte bioscoop ervaring heeft een 5.1 set bovendien een extra centerspeaker voor spraak en 2 achter speakers voor een echt bioscoop geluid.

Dali Katch One

Een stijlvolle, volledig uitgeruste Soundbar die de complete TV-beleving beter maakt door het ontbrekende excellente geluid toe te voegen.

Hoewel hij is ontworpen om het televisiegeluid op te waarderen hebben is de soundbar ontwikkeld om muziek vanuit elke bron te verbeteren.

soundbar of muziek systeem?

Met zijn chique, compacte ontwerp biedt de DALI KATCH ONE niet minder dan 10 ingebouwde luidsprekers, die perfect gematcht zijn met een krachtige 4 x 50 Watt versterker. Dit zorgt ervoor dat soundtracks altijd meeslepend dynamisch zijn, dat dialogen steeds helder klinken en dat de muziek een prachtige balans heeft, precies zoals de componist wilde. Terwijl de soft dome tweeters het geluid schoon en gedetailleerd houden werken de vier passieve radiatoren samen met de vier actieve woofers om een strakke, krachtige en precieze bas te leveren, en zo samen de perfecte geluidsbeleving te creëren. De DALI KATCH ONE is op te hangen of neer te zetten en heeft alle ingangen die je ooit nodig zult hebben, waaronder HDMI, 2x Optisch, Analoog én natuurlijk Bluetooth (AAC en aptX)
Prijs € 749,-
Leverbaar in Ivory White, Black of Mountain White

Bluesound Pulse 2i soundbar

De PULSE SOUNDBAR 2i is ontworpen om perfect onder uw flatscreen-tv te passen en is ’s werelds eerste draadloze streaming home cinema-soundbar met meerdere kamers en hoge resolutie, met een kristalhelder geluid met 24-bits resolutie en een audiofiele basweergave zonder subwoofer. Dit is de soundbar die uw TV verdient.

soundbar of muziek systeem?

De Bluesound Pulse 2i soundbar zorgt voor een naadloze integratie in uw bestaande thuisbioscoopsysteem laat u films, games en sporten in ware high-fidelity horen. Hij biedt ondersteuning van vele populaire muziekdiensten of uw eigen digitale muziekbibliotheek of stream direct vanaf uw smartphone, tablet of laptop met hi-res aptX® HD Bluetooth-streaming. Combineer een PULSE SUB met een paar PULSE FLEX 2i’s of een POWERNODE 2i (met HDMI) om de ultieme surround sound-ervaring te creëren.
Met de HDMI ARC-ingang is het eenvoudiger dan ooit om uw audio-entertainment te regelen.
Optimaal bedieningscomfort is beschikbaar door eenvoudig IR-afstandsbedieningscommando’s in te stellen vanaf uw bestaande afstandsbediening 
Bedienen met de optionele Bluesound RC1-afstandsbediening


Met AirPlay streamt u eenvodig mueziek vanaf uw telefoon of tablet. 

DALI oberon 1

De processor: Het hart van je toestel

Een sterkere (lees snellere) processor in je televisie biedt vele voordelen. Of het nu om een Samsung Quantum- of om een Panasonic HCX processor gaat, apps starten sneller op en de beeldkwaliteit stijgt. Ten eerste wordt het beeld vloeiender, scherper en weergegeven. Ten tweede, er is een betere ruis onderdrukking en huidtinten worden realistischer. Tenslotte worden ook de levendiger een stuk levendiger.

Quantum Processor

De Samsung Quantum Processor is het kloppende hart van je QLED TV. Hij zorgt voor niet alleen voor alle beeldbewerkingen. AI Upscaling verwijdert ook ruis uit de beelden, maakt randen scherper, en herstelt de kleinste details in het beeld. Bovendien houdt hij uitgebreid rekening met de omgeving waarin je TV kijkt. Zo past hij het beeld aan op basis van het licht in de kamer zodat je altijd van optimaal contrast en optimale helderheid geniet. De processor meet het geluid in de kamer en past het volume aan zodat je de TV altijd duidelijk hoort, en optimaliseert de klank op basis van de kamerakoestiek.

De HCX processor van Panasonic

De HCX processor is het brein achter de beeldkwaliteit van Panasonic en levert ongeëvenaarde nauwkeurigheid en details. Gebaseerd op kennis op het gebied van kleuren, zwartniveau en helderheid van tientallen jaren van productie van hoogwaardige tv’s en professionele uitzendapparatuur, is het systeem ook afgestemd door een kleurenspecialist uit Hollywood om de beeldkwaliteit getrouw te houden aan de visie van de filmmakers.

We Bring Ideas Home.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beter dan een soundbar?

Our Happy Clients Say...

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Showcase

We Build Inspired Home Space

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.