EEN ENERGIEZUINIG HUIS?


Vroeg of laat maken we thuis geen gebruik meer van gas, maar uitsluitend nog van elektriciteit. Op die manier ontstaat een 'elektrisch huis' waarin efficient en duurzaam met energie wordt omgegaan.
Het is dan wel noodzakelijk om de traditionele CV ketel te vervangen voor een energiezuinige variant zonder gasaansluiting. Een warmtepomp systeem is dan de ideale oplossing.

 

•    ELEKTROVAKZAAK
•    ZONNEPANELEN
    ELECTRA
    TECHNISCH BEHEER
    DOMOTICA
    WARMTEPOMP TECHNIEK
    INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

 

Naar Nefit

Huibers Electra is dealer van de Nefit EnviLine serie.

Van gas naar stroom met de NEFIT EnviLine warmtepomp
Besparen op je kosten met energie uit de buitenlucht. Haast te mooi om waar te zijn, maar een keuze voor een warmte-pomp installatie is niet alleen goed voor het klimaat, er is ook een behoorlijke besparing te realiseren op uw energiefactuur. Om die reden is de investering in een warmtepomp-installatie in samenwerking met Huibers Electra een aantrekkelijke keuze.
Deze warmtepompen werken volgens het lucht-water systeem principe.

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water
Nefit EnviLine levert één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter
Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.

Subsidie tot 36%
Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren, als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Neem contact met ons op.