Huibers Elektrovakzaak
huibers electra
Electrovakzaak & Elektrotechnisch installatie bureau
Laan der Techniek 3, Veenendaal
T: 0318-513245

Vak-speciaalzaak en Elektrotechnisch installatiebureau

Bij Huibers in Veenendaal beschikken we niet alleen over een prachtige winkel met o.a. wasmachines, vaatwassers en televisies. Bovendien geniet van een ouderwetse service. Minder zichtbaar, maar minstens zo belangrijk is het Huibers Electra elektrotechnisch installatie bureau.

'Ouderwetse dienstverlening' in een Hypermodern jasje bij Huibers Elektrovakzaak

On-line vind je allerlei productfoto’s en specificaties, maar eigenlijk wil je het liefste zien hoe je nieuwe apparaat eruit in het echt uitziet. Dat is via een webshop lastig te beoordelen, want hoe beoordeel je de beeldkwaliteit van je nieuwe TV zonder deze gezien te hebben.

We horen het dagelijks terug van onze klanten: ‘jullie geven bij Huibers adviezen en vertellen over verborgen mogelijkheden en functies die on-line lastig te vinden zijn.’

Beeld

De mooiste LED en QLED televisies van Samsung of Panasonic vindt je bij Huibers Elektrovakzaak in de winkel.

Kom langs voor een demonstratie

Advies in de winkel

We horen het dagelijks terug van onze klanten: ‘jullie geven bij Huibers adviezen en vertellen over verborgen mogelijkheden en functies die on-line lastig te vinden zijn. Daarom komen we graag naar de winkel’

Services

Overstappen op inductie koken en tegelijk de meterkast laten aanpassen? Een nieuwe koelkast laten inmeten? Uw aankoop deskundig laten bezorgen en aansluiten?

Electra

Het beheer en aanleg van een bedrijfszekere krachtstroominstallatie of u bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een ontwerp of advies voor de bouw of verbouw van uw woning?

TV & Geluid

Je wilt heerlijk kunnen genieten je favoriete muziek? Via Spotify of internetradio? Met een ruimtelijk en gedetailleerd geluid? Dan bent u bent van harte welkom voor een demonstratie bij Huibers Elektrovakzaak

Witgoed

U bent toe aan een nieuwe wasmachine, vaatwasser of koelkast? Neem dan een kijkje in onze online webshop of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies op maat.

U kiest ook voor een persoonlijk advies? Bezoek onze winkel - Laan der Techniek 3 in Veenendaal

Een snelle en betrouwbare reparatie van uw vaatwasser, wasmachine of wasdroger? U heeft vragen of wilt een service afspraak inplannen? Bel 0318-513245

Of het gaat om het leveren en plaatsen van een nieuwe inbouw koelkast of vaatwasser? Of het inmeten van een nieuwe inductie kookplaat. Onze inbouw service regelt het allemaal!

Huibers Electra denkt graag met u mee over het ontwerpen, installeren en beheren van technische oplossingen die zorgen voor een prettig woon- en werk klimaat.

U bent op zoek naar een betrouwbare partner als het gaat om een advies en installatie van zonnepanelen?

Gratis parkeren

Een bezoek aan Huibers Electra of Elektrovakzaak? U kunt gratis voor de deur parkeren op ons eigen terrein.


Laan der Techniek 3,
3903 AS, Veenendaal
0318-513245