•    ELEKTROVAKZAAK
    ZONNEPANELEN
    ELECTRA
    TECHNISCH BEHEER
    DOMOTICA
    WARMTEPOMP TECHNIEK
    INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

 

 

Over Huibers Electra

ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIE BUREAU
Huibers Electra denkt graag met u mee over het ontwerpen, installeren en beheren van technische oplossingen die zorgen voor een prettig woon- en werk klimaat. ‘Al ruim 70 jaar (!) staat Huibers Electra zowel bedrijf als particulier niet alleen in de ontwerpfase bij, ook als het op het op installeren en beheren van gebouw of woning aankomt staan wij voor u klaar.'

UITDAGENDE PROJECTEN
Huibers Electra werkt volgens de NEN1010 en NEN3140 normen en is aangesloten bij UNETO-VNI. 'Op basis van uw plannen en ambities creëren wij mogelijkheden en zorgen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Huibers Electra zorgt bovendien voor continuïteit. 'We repareren en onderhouden elektrotechnische installaties bij bedrijven en particulieren. Van groot tot klein, in de meest voorkomende branches.’

lees verder ...

 

WASMACHINES, VAATWASSERS, INBOUW APPARATUUR VEEL MEER ...
Bij Huibers Elektrovakzaak, de vak-speciaalzaak voor Veenendaal en omgeving, kunt u terecht voor A merk apparatuur zoals Miele, Pelgrim, Siemens en Samsung.
U krijgt altijd een deskundig en persoonlijk advies en maakt een keuze uit de nieuwste wasmachines, warmtepompdrogers, koelkasten en een breed assortiment inbouwapparatuur, zoals inbouw vaatwassers, inductie kookplaten en ovens.

BEELD EN GELUID
U bent toe aan een nieuwe televisie? Een 40, 55 of 65 inch beeldformaat? 'Van Samsung, Sony en Panasonic staan de nieuwste modellen Smart TV's demonstratie klaar opgesteld'.
U wilt weer heerlijk van uw favoriete muziek genieten? In de woonkamer of u wilt muziek met Spotify door heel het huis?
Geen probleem als je beschikt over de 'streaming' apparatuur van NAD en Bluesound.

lees verder ...