Huibers Elektrovakzaak
huibers electra
Electrovakzaak & Elektrotechnisch installatie bureau
Laan der Techniek 3, Veenendaal
T: 0318-513245

Onze Services

  • Witgoed reparatie service
  • Inductie overstap service
  • Recycle service
  • inmeet service
  • Aanvullende services
  • Inbouw service
U heeft een storing aan uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Er zijn problemen met uw (inbouw)magnetron, koelkast of vriezer? Huibers Elektrovakzaak zorgt voor een snelle en betrouwbare reparatie.
U heeft vragen of wilt een service afspraak inplannen? Bel 0318-513245
Bij Huibers kunnen we u volledig ontzorgen als u wilt overstappen van gas naar inductie koken. Wij beschikken immers over een eigen Elektrotechnisch installatie bureau. De meterkast wordt aangepast, de kabels worden aangelegd en de door Huibers geleverde kookplaat wordt netjes ingebouwd.
U wilt ook overstappen op inductie koken? Maak dan een afspraak voor een verkennend bezoek om uw situatie in kaart te brengen.

Als het gaat om recyclen dan werkt Huibers Elektrovakzaak samen met Wecycle. Daarmee bieden we de zekerheid dat uw oude apparatuur uitsluitend wordt gerecycled door gecertificeerde verwerkers. Aan onze bezorg service kunt u dus met een gerust hart een groot apparaat, zoals een wasmachine, vaatwasser of koelkast meegeven.

Als aanvullende service kunt kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV gratis afgeven aan de Laan der Techniek 3.

Is het lastig om de juiste maatvoering te bepalen als het gaat om een nieuwe inbouw kookplaat, koelkast, vaatwasser of magnetron? Huibers Elektrovakzaak bouwt niet alleen in, voorafgaand aan de aankoop komen wij gratis bij u inmeten.

Kabels trekken of uit het zicht wegwerken. Verlichting aansluiten, lampen ophangen. Uw wilt overschakelen op LED verlichting? Een door Huibers Elektrovakzaak geleverde 4K Ultra HD televisie ophangen?Huibers Elektrovakzaak ontzorgt en helpt u met een breed scala aan services.
Of het gaat om een nieuwe inbouw koelkast, vaatwasser of vrieskast, wij bouwen uw aankoop graag voor u in.
Voorafgaand aan uw aankoop bent u voor een helder advies natuurlijk van harte welkom in onze winkel.
Beleef de ultieme kijkervaring
Zie alle nuances met de Samsung QLED 2020 collectie. Er is al een QLED TV vanaf € 799,- Beleef het in de winkel.
naar alle modellen
Huibers Electra B.V.
Electra omvat een breed vakgebied. Huibers Elektrotechnisch ontzorgt particulier en bedrijf in vele facetten op het gebied van Electra.
Meer informatie
Witgoed
U bent toe aan een nieuwe wasmachine, koelkast of vaatwasser? Kom dan langs en maak een keuze uit vele modellen.
Meer informatie
Previous
Next
U kiest voor een persoonlijk advies? Bezoek onze winkel

Witgoed Service nodig?

huibers electra

elektrotechnisch installatie bureau

Huibers Electra denkt graag met u mee over het ontwerpen, installeren en
beheren van technische oplossingen die zorgen voor een prettig woon- en werk
klimaat.

‘Wij staan bedrijf en particulier niet alleen in de ontwerpfase bij, ook als het op het op installeren en beheren van gebouw of woning aankomt staan wij voor u klaar. Op basis van uw plannen en ambities creëren wij mogelijkheden en zorgen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.’
Huibers Electra zorgt bovendien voor continuïteit. ‘We repareren en onderhouden elektrotechnische installaties bij bedrijven en particulieren. Van groot tot klein, in de meest voorkomende branches.’

Gratis parkeren

Een bezoek aan Huibers Electra of Elektrovakzaak? U kunt gratis voor de deur parkeren op ons eigen terrein.


Laan der Techniek 3,
3903 AS, Veenendaal
0318-513245