huibers electra

Witgoed service

Wasmachine, vaatwasser of kookplaat defect?

Inmeet service

een nieuwe inductie kookplaat of koelkast inmeten? 

Huibers Electra B.V.
Electra omvat een breed vakgebied. Huibers Elektrotechnisch ontzorgt particulier en bedrijf in vele facetten op het gebied van Electra.
Meer informatie
Beeld en geluid
Op zoek naar een nieuwe Ultra HD televisie? U vindt bij Huibers een uitgekiend asssortiment met de mooiste televisies in allerlei beeldformaten.
Klik Hier
Witgoed
U bent toe aan een nieuwe wasmachine, koelkast of vaatwasser? Kom dan langs en maak een keuze uit vele modellen.
Meer informatie
Previous
Next

Op zoek naar Advies?

U bent op zoek naar nieuwe apparatuur en wilt een deskundig advies? Van wasmachine, koelkast tot aan het mooiste op het gebied van QLED televisies en streaming audio.

Huibers Elektrovakzaak levert het allemaal. In onze winkel aan de Laan der techniek 3 in Veenendaal vindt u een continu vernieuwend assortiment Home-elektronica van de betrouwbare A merken tegen concurrerende prijzen.

U bent toe bent aan nieuwe Ultra HD 4K televisie? Bezoek onze online shop of ervaar de indrukwekkende beeldkwaliteit onze winkel.

Cash Back bij Huibers Electrovakzaak

Wasautomaten zijn er in vele merken, uitvoeringen en specificaties. Welke machine sluit aan bij uw wensen en verwachtingen?

Een vrijstaande kookplaat? Of een inductie kookplaat die keurig netjes wordt ingebouwd in uw aanrechtblad? Huibers regelt het allemaal

DALI oberon 1

Heerlijk genieten van muziek? Of het TV geluid verbeteren met een soundbar? Spotify door heel het huis? Kom langs voor een demonstratie.

Hoe energiezuinig moet uw nieuwe droger zijn? Kiest u voor een condensdroger of valt uw keuze op een  zuinige warmtepompdroger?

Met welke oven tovert u de lekkerste gerechten? Zoekt u vrijstaande of inbouw oven? 

 

Witgoed Service nodig?

Een snelle en betrouwbare reparatie van uw apparatuur?

0318-513245
Meer informatie
Siemens SN635X03GE inbouw vaatwasser

Geïntegreerd, vrijstaand of volledig ingebouwd? Bij Huibers zorgen we ervoor dat uw nieuwe vaatwasser perfect wordt aangesloten?

"

Elektrotechnisch installatie bureau

Huibers Electra

Huibers Electra kent een rijke historie en tradities. We bestaan immers 70 jaar. Een lange en rijke ervaring die een onmiskenbare invloed op de bedrijfsvoering. ‘Enerzijds zijn wij een fris, jong, dynamisch bedrijf, ingevoerd in de meest moderne ontwikkelingen en technieken. Anderzijds speelt onze geschiedenis een belangrijke rol in alle aspecten van ons vakgebied. We beschikken over vakkennis die niemand zich zomaar eigen maakt. 

Het beheer en aanleg van een bedrijfszekere krachtstroominstallatie of u bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een ontwerp of advies voor de bouw of verbouw van uw woning? Een deskundig advies en installatie van zonnepanelen of een onderhoud aan uw machinepark? Huibers Electra is breed georiënteerd en tegelijkertijd specialist. Door onze ervaring van 70 jaar hebben we een breed overzicht van wat er op de markt te koop is.

Over
zonne panelen

Zonnepanelen vormen een groeimarkt. Niet alleen omdat zowel particulier als bedrijf zelf energie wil opwekken, maar ook omdat de energiekosten blijven stijgen. Technisch en economisch gezien blijkt zonne-energie is nu voor iedereen aantrekkelijk.

Gratis parkeren

Een bezoek aan Huibers Electra of Elektrovakzaak? U kunt gratis voor de deur parkeren op ons eigen terrein.


Laan der Techniek 3,
3903 AS, Veenendaal
0318-513245