Huibers Elektrovakzaak
huibers electra
Electrovakzaak & Elektrotechnisch installatie bureau
Laan der Techniek 3, Veenendaal
T: 0318-513245

Winkelen op afspraak bij Huibers

Als onderdeel van de versoepeling van de lockdown is het mogelijk om weer zonder afspraak een bezoek te brengen aan onze winkel. Wilt u onnodig wachten voorkomen? Dan is een telefoontje voldoende om uw bezoek aan te kondigen. Belt u dan met 0318-513245.

Onze bezorg service installeert volop apparaten aan huis of bedrijf. Ook onze reparatie service gaat gewoon door. Uw bestellingen kunt u ook doen via de webshop van huiberselectra.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar, maar i.v.m. drukte aan de telefoon verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via het contact formulier. Stel uw vraag en we nemen spoedig contact met u op. Ook een thuis advies behoort tot de mogelijkheden.

Advies in de winkel

We horen het dagelijks terug van onze klanten: ‘jullie geven bij Huibers adviezen en vertellen over verborgen mogelijkheden en functies die on-line lastig te vinden zijn. Daarom komen we graag naar de winkel’

Beeld

De mooiste LED en QLED televisies van Samsung of Panasonic vindt je bij Huibers Elektrovakzaak in de winkel.

Kom langs voor een demonstratie

Witgoed reparatie

Een snelle en betrouwbare reparatie van uw vaatwasser, wasmachine of wasdroger?
U heeft vragen of wilt een service afspraak inplannen? Bel 0318-513245

Electra

Het beheer en aanleg van een bedrijfszekere krachtstroominstallatie of u bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een ontwerp of advies voor de bouw of verbouw van uw woning?

TV & Geluid

Je wilt heerlijk kunnen genieten je favoriete muziek? Via Spotify of internetradio? Met een ruimtelijk en gedetailleerd geluid? Dan bent u bent van harte welkom voor een demonstratie bij Huibers Elektrovakzaak

Witgoed

U bent toe aan een nieuwe wasmachine, vaatwasser of koelkast? Neem dan een kijkje in onze online webshop of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies op maat.

Algemene regels bij bezorgen en installeren:

  • Er is geen lichamelijk contact (zoals handen schudden) en er wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden (waar mogelijk).
  • Wat betreft het betalen van uw bestelling heeft betaling vooraf of per pin de voorkeur. De pin terminal wordt van tevoren schoongemaakt, waarna de medewerker tijdens je betaling minimaal 1,5 meter afstand houdt. Na betaling wordt de terminal weer schoongemaakt.
  • Onze medewerkers wassen meerdere malen per dag hun handen.
  • Als het een drempellevering (zonder aanvullende installatiediensten) betreft dan wordt uw bestelling voor de deur gezet, zodat u deze zelf naar binnen kunt brengen. Uiteraard controleren we of u thuis bent.
  • Betreft het een installatie bij u thuis pakken dan onze medewerkers het apparaat/product buiten uit (mits het droog is) en inspecteren het op schade. Vervolgens neemt de medewerker afstand en kunt u het apparaat inspecteren. De medewerker brengt het apparaat naar de gewenste locatie en installeert het. Hierbij vragen we u om niet in dezelfde ruimte aanwezig te zijn.

'ouderwetse' dienstverlening hypermodern uitgevoerd

Elektrovakzaak

On-line vind je allerlei productfoto’s en specificaties, maar eigenlijk wil je het liefste zien hoe je nieuwe apparaat eruit in het echt uitziet. Dat is via een webshop lastig te beoordelen, want hoe beoordeel je de beeldkwaliteit van je nieuwe TV zonder deze gezien te hebben.

Bij Huibers in Veenendaal beschikken we over een prachtige winkel aan de Laan der Techniek 3 in Veenendaal. U vindt bij ons o.a. wasmachines, vaatwassers en televisies. Bovendien geniet u van vele services, zoals een inmeetservice en inbouw service  

Electrotechnisch installatie bureau

Huibers Electra denkt graag met u mee over het ontwerpen, installeren en
beheren van technische oplossingen die zorgen voor een prettig woon- en werk
klimaat.

‘Wij staan bedrijf en particulier niet alleen in de ontwerpfase bij, ook als het op
het op installeren en beheren van gebouw of woning aankomt staan wij voor u
klaar. Op basis van uw plannen en ambities creëren wij mogelijkheden en zorgen
voor kwaliteit en betrouwbaarheid.’

Huibers Electra zorgt bovendien voor continuïteit. ‘We repareren en onderhouden
elektrotechnische installaties bij bedrijven en particulieren. Van groot tot klein, in
de meest voorkomende branches.’

U kiest ook voor een persoonlijk advies? Bezoek onze winkel - Laan der Techniek 3 in Veenendaal