de vakspeciaalzaak
voor Veenendaal en omgeving

- Wasautomaten
- Wasdrogers
- Kookplaten
- Koel- en vries apparatuur
- Beeld en geluid

Slider

Huibers Elektrovakzaak

DE MEERWAARDE VAN EEN VAKSPECIALIST 

 

 

Huibers Electra
Laan der Techniek 3
3903 AS Veenendaal
T: 0318-513245
E: info@huiberselectra.nl

Huibers reparatie service

Reparatie service

Witgoed reparatie nodig?

Ook na vele jaren trouwe dienst kan het zich lonen om een wasmachine, wasdroger of inbouw-vaatwasser van MIELE, SIEMENS of SAMSUNG te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier.
De gespecialiseerde servicetechnici van Huibers Elektrovakzaak uit Veenendaal staan in dat geval voor u klaar om de reparatie snel en adequaat uit te voeren.

Slider

huibers electra

ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIE BUREAU
Bij Huibers beschikken we niet alleen over een vakspeciaalzaak met de mooiste apparatuur. Minder zichtbaar, maar minstens zo belangrijk is het elektrotechnisch installatie bureau. Huibers Electra denkt graag met u mee over het ontwerpen, installeren en beheren van technische oplossingen die zorgen voor een prettig woon- en werk klimaat.
‘Al ruim 70 jaar (!) staat Huibers Electra zowel bedrijf als particulier niet alleen in de ontwerpfase bij, ook als het op het op installeren en beheren van gebouw of woning aankomt staan wij voor u klaar.'

UITDAGENDE PROJECTEN
Huibers Electra werkt volgens de NEN1010 en NEN3140 normen en is aangesloten bij UNETO-VNI. 'Op basis van uw plannen en ambities creëren wij mogelijkheden en zorgen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Huibers Electra zorgt bovendien voor continuïteit. 'We repareren en onderhouden elektrotechnische installaties bij bedrijven en particulieren. Van groot tot klein, in de meest voorkomende branches.’

lees verder ...

Zonnepanelen

Lagere energielasten?

Zonnepanelen vormen een groeimarkt. Niet alleen omdat zowel particulier als bedrijf zelf energie wil opwekken, maar ook omdat de energiekosten blijven stijgen. Technisch en economisch gezien blijkt zonne-energie is nu voor iedereen aantrekkelijk. Natuurlijk vraagt u zich af wat de opbrengst van zonnepanelen is.

huibers electra zonnepanelen
Slider

Streaming

Genieten van muziek

Het streamen van beeld en geluid is helemaal van deze tijd. Denkt u daarbij aan Spotify als streamingdienst voor muziek en Netflix voor het bekijken van films. Als het gaat weergave van uw favoriete muziek dan begint met Bluesound een ontdekkingsreis met miljoenen muziekstukken ....

huibers electra zonnepanelen
Slider

Thuis service

Een totaal advies over beeld en geluid?

Op nieuw beginnen met beeld en geluid. Met prachtig TV beeld en weer heerlijk van muziek genieten? Zonder zichtbare kabels? Neem contact op en we komen graag bij u thuis om de situatie en wensen te bespreken.
Bel: 0318-513245 of mail: winkel@huiberselectra.nl

Samsung QE49Q6FN
Slider
Slider
Slider
Slider

DE MEERWAARDE VAN EEN VAKSPECIALIST 
U zoekt een deskundig en persoonlijk advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur? In onze winkel aan de Laan der techniek 3 in Veenendaal vindt u een continu vernieuwend assortiment consumentenelektronica van de beste A merken tegen concurrerende prijzen.
Onze gecertificeerde vakspecialisten helpen u graag met deskundig advies tijdens de aankoop en onze bezorg- en aansluit service zorgt voor de juiste installatie van uw aangekochte apparaten.

Huibers Electra biedt:

  • Gecertificeerde vakspecialisten
  • A-merken tegen concurrerende prijzen
  • Bezorgen op afspraak
  • Montage- en aansluitservice
  • Witgoed reparatie service

lees verder ...

Inductiekoken

Overschakelen op inductie koken?

Ben je toe aan een nieuwe kookplaat of keuken? Je wilt overschakelen op gasloos koken?

inductie kookplaten
Slider
Slider
Slider
Slider