een veilige bedrijfsvoering

Technisch beheer

U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de continuïteit van uw onderneming, ook op gebied van elektrische installatie en machinepark. Electra is echter een breed onderwerp waarin vele specialismen samenkomen. Het geheel is omschreven in de NEN3140 norm.


continuïteit

Deze NEN norm omvat vele aandachtsgebieden voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en van elektrische arbeidsmiddelen.

Als u de elektrische installatie en arbeidsmiddelen van uw bedrijf door Huibers Electra laat inspecteren volgens de NEN3140 norm kunt u erachter komen waar de knelpunten zitten. De arbeidsveiligheid, brandveiligheid, etc., van uw bedrijf worden beoordeeld. Natuurlijk krijgt u een heldere rapportage met een overzicht welke verbeteringen te realiseren zijn.


optimalisatie

U zoekt een betrouwbare partner voor preventief en planmatig onderhoud? U wilt uw elektrische installatie en machines optimaal laten samenwerken? Energie besparen? U wilt dat de ervaring en data die beschikbaar gekomen gebruikt worden voor een verdere optimalisatie van uw productie omgeving?
Dan is Huibers Electra uw ideale partner als vervanging of verlengstuk van de technische of facilitaire dienst.

Informatie

Op zoek naar Informatie? Stuur een bericht aan info@huiberselectra.nl of neem telefonisch contact op via 0318-513 245.