Automatiseer het ....

Een Smart office met Huibers Electra

Huizen en bedrijven worden steeds slimmer dankzij automatisering, ook wel DOMOTICA genoemd. Met een scala aan technologieën creëert u een SMART OFFICE waardoor u steeds meer automatisch en eventueel op afstand kunt regelen. Uw verlichting dimmen, de gordijnen of rolluiken sluiten, de verwarming alvast een standje hoger? Uw beveiligingscamera’s en intercom uitlezen? Het zonnescherm dat zich oprolt als het gaat regenen?

 

Domotica advies

U overweegt de integratie van domotica? Wellicht heeft u bouw of verbouw plannen en weet u door de eindeloze toepassingen niet waar u moet beginnen? Als u alles wilt weten over de slimme oplossingen waarmee Huibers Electra uw huis SMART maakt neem dan contact op? Huibers Electra beantwoordt met plezier al uw vragen.
We adviseren graag over de verschillende soorten domotica systemen en de best passende oplossingen voor uw wensen, situatie en woning.

Ook voor KNX automatisering

Een systeem dat alle componenten in huis met elkaar laat communiceren, ze als het ware dezelfde ’taal’ laten spreken is de wereldwijde standaard: KNX. Door een systeem van sensoren en actuatoren (dit mag u gelijk vergeten) met elkaar te laten communiceren kan informatie worden uitgewisseld.

Of het om een kantorencomplex gaat of een gemiddeld huishouden maakt geen verschil. KNX biedt compleet nieuwe mogelijkheden voor het beheren en automatiseren van gebouwen tegen een aanvaardbaar kostenplaatje. Met één enkel touch panel kunnen alle toepassingen in een huis of gebouw bestuurd worden.

Vele architecten, ontwerpers, aannemers en ook Huibers Elektrotechnisch installatie bureau werken met KNX. Het goede nieuws is bovendien dat we KNX allerlei systemen kunnen laten samenwerken met een optimaal huisautomatisering systeem tot gevolg.