[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

Domotica

EEN SMART HOME MET HUIBERS ELECTRA 

Huizen worden steeds slimmer dankzij huisautomatisering, ook wel DOMOTICA genoemd. Met een scala aan technologieën creëert u een Smart Home waardoor u kunt steeds meer automatisch en eventueel op afstand kunt regelen. Uw verlichting dimmen, de gordijnen of rolluiken sluiten, de verwarming alvast een standje hoger? Uw beveiligingscamera’s en intercom uitlezen of uw muziek-en film apparatuur bedienen? Het zonnescherm dat zich oprolt als het gaat regenen?

DOMOTICA ADVIES
U overweegt de integratie van domotica? Wellicht heeft u bouw of verbouw plannen en weet u door de eindeloze toepassingen niet waar u moet beginnen? Als u alles wilt weten over de slimme oplossingen waarmee Huibers Electra uw huis SMART maakt neem dan contact op? Huibers Electra beantwoordt met plezier al uw vragen.
We adviseren graag over de verschillende soorten domotica systemen en de best passende oplossingen voor uw wensen, situatie en woning.

 

OOK VOOR KNX AUTOMATISERING
Een systeem dat alle componenten in huis met elkaar laat communiceren, ze als het ware dezelfde ’taal’ laten spreken is de wereldwijde standaard: KNX. Door een systeem van sensoren en actuatoren (dit mag u gelijk vergeten) met elkaar te laten communiceren kan informatie worden uitgewisseld.

Of het om een kantorencomplex gaat of een gemiddeld huishouden maakt geen verschil. KNX biedt compleet nieuwe mogelijkheden voor het beheren en automatiseren van gebouwen tegen een aanvaardbaar kostenplaatje. Met één enkel touch panel kunnen alle toepassingen in een huis of gebouw bestuurd worden.

Vele architecten, ontwerpers, aannemers en ook Huibers Elektrotechnisch installatie bureau werken met KNX. Het goede nieuws is bovendien dat we KNX allerlei systemen kunnen laten samenwerken met een optimaal huisautomatisering systeem tot gevolg.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
BUSCH-JAEGER FREE@HOME®

Eenvoudig slim. Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig (op afstand) te bedienen met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone. Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. En bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.

Contact
U wilt uw huis ook SMART maken?
Neem dan contact met ons op.

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]