domotica

Uw wooncomfort verbeteren?

Een huis met domotica maakt uw leven makkelijker: zonwering, verlichting, verwarming, airco of deurcommunicatie zijn gemakkelijk (op afstand) te bedienen met Busch-free@home® en kunnen vervolgens naar uw persoonlijke wensen geregeld worden.


smart home

U overweegt de integratie van domotica? Wellicht heeft u bouw of verbouw plannen en weet u door de eindeloze toepassingen niet waar u moet beginnen? Als u alles wilt weten over de slimme oplossingen waarmee Huibers Electra uw huis SMART maakt neem dan contact op? Huibers Electra beantwoordt met plezier al uw vragen. We adviseren graag over de verschillende soorten domotica systemen en de best passende oplossingen voor uw wensen, situatie en woning

Bedien je free at home systeem

Onze slimme huisbesturing is bij uitstek geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. U kunt de verschillende functies afzonderlijk gebruiken of ze combineren met andere toepassingsscenario’s. Dit betekent dat u het type en aantal functies bepaalt die u op een intelligente manier wilt beheren.


eenvoud

Het Free@home systeem bedient u (ook op afstand) met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone. Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. Bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten bij bouw en verbouw ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.

Communicatie

In het assortiment van Huibers Electra bevinden zich A merken zoals Miele, Siemens en Philips Hue die zich met free@home laten koppelen.

Een overzicht van de mogelijkheden:

Verwarming en Airco

De juiste temperatuur met de hoogste efficiëntie. Het Busch-Jaeger free@home® systeem met integratie van slimme thermostaten ondersteunt een efficiënte regeling van de kamertemperatuur. Het is geschikt voor zowel radiatoren als vloerverwarming.

Wooncomfort scènes

Altijd de juiste sfeer met free@home, met één druk op de knop. Ontwerp uw persoonlijke wooncomfort scènes. Of u nu een film wilt kijken of vrienden ontvangt voor een verjaardagsfeest, u schakelt automatisch de juiste temperatuur, verlichting en zonwering in. Zorg voor een perfecte sfeer die aansluit bij de situatie

kies voor zekerheid

Alles uit functie

Zekerheid dat al uw verlichting is uitgeschakeld. Verlaat u de woning en weet u niet zeker of alle lampen uit zijn? Geen probleem: Met de praktische alles-uit-functie van free@home kunnen alle apparaten in het huis tegelijkertijd worden uitgeschakeld. Een kostenbesparende functie voor meer energie-efficiëntie en veiligheid.

Zonne-energie

Energie intelligent opslaan en beheren. Samen met Enersolar biedt Huibers Electra een intelligente opslagoplossing voor uw zonnepanelen. Door gebruik van het free@home systeem U kunt optimaal bepalen wanneer en waar u de in uw eigen huis opgewekte zonne-energie gebruikt.

Raambewaking

Waarschuwing wanneer ramen niet gesloten zijn. De Busch-free@home® venstermelder analyseert alle actuele posities van uw venster handgrepen. Zo brengt het u op de hoogte wanneer ramen niet vergrendeld zijn. Optimale bescherming tegen ongewenst bezoek en erg handig bij regen.

Zonwering besturing

Verwarmingskosten besparen door geautomatiseerde zonwering. Automatisch uw zonwering omhoog of omlaag laten gaat biedt veel comfort, maar bespaart daarnaast ook nog eens energie. Als het buiten koud is kunt u overdag het zonlicht gebruiken om de temperatuur in huis te behouden en verwarmingskosten te besparen. Door inzet van free@home sluit u ‘s avonds de zonwering automatisch om het huis te isoleren. In de zomer houdt het systeem de woning juist aangenaam koel door zonlicht te verduisteren.

Busch-free@home® domotica maatoplossing voor uw woning

Binnen het free@home domotica systeem heeft u ruime keuze voor verschillende toepassingen en stijlen. U kunt zelf kiezen of u verlichting, temperatuur, zonwering en/of deurcommunicatie wel of niet wilt integreren. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende designs voor het wandpaneel en schakelmateriaal.

Domotica voor verlichting

Verlichting die zich automatisch aan uw wensen aanpast. Lezen op de bank, koken of een gezellig diner met vrienden aan de eettafel. Elke situatie vraagt om een eigen soort verlichting. Met de Busch-free@home® domotica toepassingen voor verlichting maakt u zelf lichtscènes voor elke gelegenheid. Met één simpele druk op de knop zorgt u voor een prettige sfeer.

Deur- communicatie

Verlichting die zich automatisch aan uw wensen aanpast. Lezen op de bank, koken of een gezellig diner met vrienden aan de eettafel. Elke situatie vraagt om een eigen soort verlichting. Met de Busch-free@home® domotica toepassingen voor verlichting maakt u zelf lichtscènes voor elke gelegenheid. Met één simpele druk op de knop zorgt u voor een prettige sfeer.

Aanwezigheids simulatie

Schrik ongewenste bezoekers af bij langdurige afwezigheid. Bent u voor een langere tijd afwezig? Laat uw woning dan met een gerust gevoel achter door de aanwezigheidssimulatie van Busch-free@home®. Het systeem simuleert uw aanwezigheid door bijvoorbeeld in de ochtend de zonwering te openen, ‘s avonds de verlichting aan te zetten en regelmatig de TV in- en uit te schakelen. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Bewegings-melder

Uw betrouwbare bewaker. De innovatieve bewegingsmelders hebben de totale omgeving in beeld. Zodra er beweging gedetecteerd wordt, wordt automatisch de buitenverlichting geactiveerd. Zo schrikt u ongewenst bezoek eenvoudig af. De bewegingsmelders zijn ook binnen toepasbaar in bijvoorbeeld het toilet.

Paniekschakelaar

Veilig gevoel binnen handbereik. Verdachte geluiden midden in de nacht? Met de paniekschakelaar activeert u met één druk op de knop alle binnen- en buitenverlichting naar keuze. Zo schrikt u ongewenste bezoekers direct af. Optimale controle in geval van nood.

Multimedia

Centraal uw TV en muziek op afstand regelen. Waan uzelf in een live concert of ontspan in uw thuisbioscoop. Het Busch-free@home® systeem is naast huisbesturing ook een entertainmentcentrum. Hi-fi, audio en video systemen kunnen worden aangesloten op uw geluidsinstallaties. Zo kunt u genieten van uw favoriete afspeellijst of films met top geluid.

Philips Hue LED lampen

Altijd de juiste verlichting. Philips Hue LED lampen zorgen voor perfecte verlichting. Eenvoudig integreerbaar in uw Busch-free@home® domotica systeem kunt u ook in combinatie met andere armaturen lichtscènes instellen. Via een schakelaar op de muur of uw mobiele apparaten activeert u direct de lichtscène die aan uw specifieke wensen is aangepast.

domotica