EEN SLIMME WONING MET HUIBERS ELECTRA 

Huizen worden steeds slimmer dankzij huisautomatisering, ook wel DOMOTICA genoemd. Met een scala aan technologieën creëert u een Smart Home waardoor u kunt steeds meer automatisch en eventueel op afstand kunt regelen. Uw verlichting dimmen, de gordijnen of rolluiken sluiten, de verwarming alvast een standje hoger? Uw beveiligingscamera's en intercom uitlezen of uw muziek-en film apparatuur bedienen? Het zonnescherm dat zich oprolt als het gaat regenen?

DOMOTICA ADVIES
U overweegt de integratie van domotica? Wellicht heeft u bouw of verbouw plannen en weet u door de eindeloze toepassingen niet waar u moet beginnen? Als u alles wilt weten over de slimme oplossingen waarmee u huis SMART kunnen maken dan beantwoord Huibers Electra met plezier al uw vragen.
We adviseren graag over de verschillende soorten domotica systemen en de best passende oplossingen voor uw wensen, situatie en woning.

Huibers Electra SMART HOME met Busch-free@home®

Eenvoudig slim. Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig (op afstand) te bedienen met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone. Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. En bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.

U wilt uw huis SMART maken? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

WAAROM CONTROL 4?
SMART Home is volop ontwikkeling, er zijn vele systemen op de markt die bedienbaar zijn met een app op een tablet of Smartphone. Toch zijn veel mensen op zoek naar de mogelijkheid om alles in huis centraal te kunnen bedienen, zonder telkens van app en systeem te moeten wisselen.

Control4 is uitstekend geschikt om als centraal systeem alle installaties in uw project via één scherm, tablet of Smartphone te kunnen laten functioneren. U hoeft niet meer over te schakelen tussen verschillende programma’s, apps of afstandsbedieningen. Van gordijnen, verlichting, beveiliging muziek- en film tot aan deurcommunicatie, alles kan worden geïntegreerd: De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Een meerwaarde voor uw woning die gemak, besparing, comfort en rust oplevert.

Een Control4 systeem kan desgewenst stap voor stap worden opgebouwd, met als voordeel dat een project niet in één keer hoeft te worden opgeleverd. Een systeem kan worden opgebouwd met de standaard UTP bekabeling die vaak al in huis aanwezig is of door Huibers Electra kan worden aangelegd, een grootscheepse verbouwing is dus lang niet altijd noodzakelijk.

KNX MET CONTROL4; EEN IDEALE COMBINATIE 
Een systeem dat alle componenten in huis met elkaar laat communiceren, ze als het ware dezelfde 'taal' laten spreken is de wereldwijde standaard: KNX. Door een systeem van sensoren en actuatoren (dit mag u gelijk vergeten) met elkaar te laten communiceren kan informatie worden uitgewisseld.

Of het om een kantorencomplex gaat of een gemiddeld huishouden maakt geen verschil. KNX biedt compleet nieuwe mogelijkheden voor het beheren en automatiseren van gebouwen tegen een aanvaardbaar kostenplaatje. Met één enkel touch panel kunnen alle toepassingen in een huis of gebouw bestuurd worden.

Vele architecten, ontwerpers, aannemers en ook Huibers Elektrotechnisch installatie bureau werken met KNX. Het goede nieuws is bovendien dat we KNX en Control4 kunnen laten samenwerken met een optimaal huisautomatisering systeem tot gevolg. Het toegepaste systeem wordt toekomst gericht met bovendien lagere energiekosten tot gevolg. Verlichting en verwarming zijn bijvoorbeeld alleen ingeschakeld bij aanwezigheid en alleen waar het nodig is zal de verlichting worden ingeschakeld.