•    ELEKTROVAKZAAK
    ZONNEPANELEN
    ELECTRA
    TECHNISCH BEHEER
    DOMOTICA
    WARMTEPOMP TECHNIEK
    INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

 

 

 

 

 

 

 

Over Huibers Electra

ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIE BUREAU
Generaties groeien op met de hoogstaande kwaliteit en dito service van Huibers Electra. Vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant, net dat beetje extra, maakt al 70 jaar (!) het verschil. 'Natuurlijk is onze winkel het meest zichtbaar', zegt eigenaar Martijn Huibers, de derde generatie aan het roer.

UITDAGENDE PROJECTEN
'Iets minder zichtbaar maar minstens zo belangrijk is ons elektrotechnisch installatiebureau waarmee we een scala aan uitdagende projecten realiseren. Projecten die heel ver kunnen gaan.
De ene keer een eenvoudig stopcontact, zonnepanelen of complete op KNX gebaseerde domotica installatie. Een andere opdracht behelst het ontwerp van een complexe krachtstroominstallatie van duizenden ampères'.
lees verder ...

 

WASMACHINES, VAATWASSERS, INBOUW APPARATUUR VEEL MEER ...
Bij Huibers Elektrovakzaak, de vak-speciaalzaak voor Veenendaal en omgeving, kunt u terecht voor A merk apparatuur zoals Miele, Pelgrim, Siemens en Samsung.
U krijgt altijd een deskundig en persoonlijk advies en maakt een keuze uit de nieuwste wasmachines, warmtepompdrogers, koelkasten en een breed assortiment inbouwapparatuur, zoals inbouw vaatwassers, inductie kookplaten en ovens.

BEELD EN GELUID
U bent toe aan een nieuwe televisie? Een 40, 55 of 65 inch beeldformaat? 'Van Samsung, Sony en Panasonic staan de nieuwste modellen Smart TV's demonstratie klaar opgesteld'.
U wilt weer heerlijk van uw favoriete muziek genieten? In de woonkamer of u wilt muziek met Spotify door heel het huis?
Geen probleem als je beschikt over de 'streaming' apparatuur van NAD en Bluesound.
lees verder ...