Persoonlijk voordeel en duurzaamheid

Bij Huibers draait om het creëren van meerwaarde. Niet alleen als het gaat om een persoonlijk advies de aanschaf van een wasmachine, koelkast of TV. Of bij het bezorgen en vakkundig installeren en uitleg van uw nieuwe apparaat. Ook als het om duurzaamheid gaat.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Led verlichting, wasmachine of een hyper moderne warmtepomp installatie? Wellicht wilt overschakelen op zonne-energie? U wilt apparatuur met net dat beetje extra, gewoon mooier, beter en zuiniger? U zoekt een vaatwasser, wasdroger of diepvriezer met een hoger bedieningscomfort dat bovendien is gemaakt om langer mee te gaan? Dan bent u bij Huibers Elektrovakzaak aan het juiste adres.

Steeds meer mensen blijken de  duurzame of maatschappelijk verantwoorde aspecten te waarderen als het gaat om de aanschaf van apparatuur. Duurzaamheid brengt bovendien persoonlijk voordeel. Denk aan energie besparing, een langere levensduur of gewoon meer plezier van je apparaat.

Energie besparen met zonne-energie

Overstappen op zonne-energie is goedkoper dan stroom van uw energieleverancier. Door zelf te voorzien in uw energie behoefte bespaart u maandelijks een bedrag dat flink kan oplopen. Daarnaast is het huidige rendement op uw spaargeld laag, wat de investering in zonnepanelen nog interessanter maakt. 

Warmtepomp techniek

Met een luchtwarmtepomp van Nefit Bosch geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Binnen is het altijd comfortabel, of het nu een warme zomerdag is, of vriest. De temperatuur wordt optimaal gereguleerd. Voor het verwarmen van uw woning gebruiken de luchtwarmtepompen van Nefit Bosch
een letterlijk onuitputtelijke bron: de buitenlucht. Het aanleggen van een zogenaamde grondbron is voor deze warmtepompen dus niet nodig. Bovendien is buitenlucht gratis. Er is elektriciteit nodig om de pomp zelf te laten draaien, maar voor elke kW stroom levert hij ongeveer 4 kW warmte.

Investeer in warmtepomptechniek

Alle Nefit Bosch luchtwarmtepompen bestaan uit twee
delen: een binnenunit en een buitenunit. Met de binnenen buitenunits van Nefit Bosch zijn meer dan 50 verschillende combinaties mogelijk. Er is dus altijd een systeem dat perfect past bij uw situatie.

Of u nu kiest voor een volledig elektrische luchtwarmtepomp of voor een hybride systeem: u krijgt altijd een totaaloplossing van Nefit Bosch waarbij alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd.

Energielabel
Een luchtwarmtepomp van Nefit Bosch bespaart niet alleen op energiekosten, maar maakt ook het energielabel van uw woning groener. Bij nieuwbouw maakt de warmtepomp het
mogelijk te voldoen aan de wettelijke normen (Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC/BENG/NTA800). In combinatie met zonne-energie kan uw woning energieneutraal gemaakt worden. Dat betekent dat u géén grijze energie gebruikt of zelfs helemaal geen energie meer hoeft af te nemen van uw energieleverancier.

Altijd nieuwe oplossingen en producten

Wij geloven dat waardevermeerdering in combinatie met duurzaamheid altijd een positieve impact heeft. Daarom bieden we bij Huibers een zorgvuldig samengesteld assortiment met louter A-merken zoals Siemens, Miele, Samsung of Liebherr. Als we op slimme manieren gebruikmaken van de technologie die deze merken bieden dan creëren we een eindeloze stroom aan nieuwe mogelijkheden, oplossingen en producten. Laten we hier samen in optrekken.

Afbeelding links: Siemens WM6HXM90NL,
energieklasse A+++ – 30%

nieuwe energie labels maart 2021

Op ieder apparaat dat bij Huibers Elektrovakzaak in de winkel staat treft u een energielabel aan. U kunt dus heel eenvoudig vaststellen wat de verschillen zijn tussen alle apparaten. Per maart 2021 zijn deze labels vernieuwd.
De belangrijkste verandering in de nieuwe energielabels is het wegvallen van de plusklassen voor de energie-efficiëntie: A+, A++ en A+++. Voortaan zal de classificatie van A tot en met G lopen. Daarnaast zullen nieuwe methodes worden gebruikt om het stroomverbruik te meten en de klasse te bepalen.
Daarnaast bent u in staat om meer informatie over het product op te vragen via de QR code die is weergegeven op het energielabel. De QR code verwijst u vanaf 1 maart 2021 door naar een database van de EU, waar je specificaties kunt bekijken en downloaden voor alle apparaten die over het nieuwe energielabel beschikken. Deze database is ook via het internet te bereiken

Afbeelding rechts: de indeling van het nieuwe energielabel

Uw dak als groene belegging?

Investeer in zonnepanelen