Witgoed service nodig?

Witgoed reparatie voor Veenendaal en omgeving

Is uw vaatwasser net kapot gegaan op het moment dat u die aan wil zetten? Maakt uw wasmachine een vreemd, onherkenbaar geluid en weet u niet wat er aan de hand is? Droogt uw droger de was niet meer goed? Het is altijd erg vervelend en komt vanzelfsprekend zeer ongelegen. Gelukkig staan wij voor u klaar: Huibers Electra. Voor witgoed reparatie in Veenendaal en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Heeft u een defect aan uw Miele, Siemens, Bosch, Pelgrim of Samsung apparaat of een ander merk? Geen probleem. Na vele jaren trouwe dienst kan het zich lonen om een wasmachine, droger of vaatwasser te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier.

Wanneer uw witgoed apparaat kapot is:

  • Kunt u online een reparatie aanvragen of direct telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 513 245.
  • Vervolgens komen wij bij u langs om te kijken wat er aan de hand is.
  • In overleg met u bepalen we of het loont om uw apparaat te laten repareren of dat u kiest voor vervanging.
  • Uw apparaat proberen we zoveel mogelijk direct te herstellen. In het geval dat er extra onderdelen nodig zijn, maken we een vervolgafspraak.

Kiest u voor preventief onderhoud? Ook dan komen we graag bij u langs.  

Voor witgoed reparatie in Veenendaal en omgeving

Wanneer u kiest voor het laten repareren of onderhouden van uw witgoed apparaat, dan kiest u natuurlijk voor een vertrouwd adres. Voor witgoed reparatie in Veenendaal en omgeving bent u bij Huibers Electra aan het juiste adres. Met meer dan 70 jaar ervaring in het repareren van witgoed apparatuur kunt u er van op aan dat wij weten wat wij doen.