Aanvullende services

Bij Huibers Elektrovakzaak: vinden we het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom bieden u zowel voor, tijdens als na uw aankoop aantrekkelijke services, zowel online als in onze winkel.
Bekijk hieronder waar we voor staan en wat we voor u kunnen betekenen. Of maak gebruik van onze inmeet- en witgoed reparatie service. Of u bent op zoek beeld en geluid advies aan huis?

Witgoed reparatie service

U heeft een storing aan uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Zijn er problemen met uw (inbouw)magnetron, koelkast of vriezer? Huibers Elektrovakzaak zorgt voor een snelle en betrouwbare reparatie.
U heeft vragen of wilt een service afspraak inplannen?

Inbouw- en inmeet service

Inductie overstap service

Of het gaat om een nieuwe inbouw koelkast, vaatwasser of vrieskast, wij bouwen uw nieuwe aanwinst graag voor u in. Voorafgaand aan uw aankoop bent u voor een helder advies natuurlijk van harte welkom in onze winkel.

Is het lastig om de juiste maatvoering te bepalen als het gaat om een nieuwe inbouw kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser of magnetron?  Huibers Elektrovakzaak bouwt niet alleen in, voorafgaand aan de aankoop komen wij gratis bij u inmeten.

Inductie overstap service

Bij Huibers kunnen we u volledig ontzorgen als u wilt overstappen van gas naar inductie koken. Wij beschikken immers over een eigen Elektrotechnisch installatie bureau. De meterkast wordt aangepast, de kabels worden aangelegd en de door Huibers geleverde kookplaat wordt netjes ingebouwd.

U wilt ook overstappen op inductie koken? Maak dan een afspraak voor een verkennend bezoek om uw situatie in kaart te brengen.

Recycle service

Als het gaat om recyclen dan werkt Huibers Elektrovakzaak samen met Wecycle. Daarmee bieden we de zekerheid dat uw oude apparatuur uitsluitend wordt gerecycled door gecertificeerde verwerkers. Aan onze bezorg service kunt u dus met een gerust hart een groot apparaat, zoals een wasmachine, vaatwasser of koelkast meegeven.Als aanvullende service kunt kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV gratis afgeven aan de Laan der Techniek 3.

Beeld- en geluid advies

U wilt heerlijk genieten van een prachtig geluid en een perfecte beeldkwaliteit. U zoekt een soundbar of wilt naar uw favoriete muziek op Spotify luisteren? Ongestoord naar Netfilix kijken? Als u tussen alle mogelijkheden ‘de bomen van het bos’ niet meer kunt onderscheiden dan voorziet Huibers u voorafgaand, tijdens en na uw aankoop graag van persoonlijke begeleiding.
U wilt een afspraak inplannen om uw wensen te bespreken? Het liefst bij u thuis op een moment dat het u uitkomt? Neem dan contact op en bel 0318-513245 of stuur een bericht aan winkel@huiberselectra.nl