Vacature Industrie Elektromonteur

Ben jij flexibel en thuis in de wereld van elektrotechniek? Heb jij ervaring in de aanleg en onderhoud van elektrotechniek en PLC installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken.

Huibers Electra is een elektrotechnische installatiebureau. We werken binnen veel disciplines in de elektrotechniek. Zo passen we meterkasten aan en installeren we warmtepompen. Bovendien zijn we voor veelal vaste klanten van ons een betrouwbare schakel in hun bedrijfsvoering.

Bedrijven zijn voor hun producten afhankelijk van een goede en degelijke elektrotechnische installatie. Voor een aantal van hen verzorgen wij ook de automatisering van het productieproces. Zo werken wij met Siemens PLC, Eaton softstarters en Halyester verdeelinrichtingen om een veilige en betrouwbare installatie op te bouwen.

De functie
✅  40-urige werkweek met storingsdienst regeling in overleg.
✅  Het betreft de aanleg en onderhoud van elektrotechniek (tot 1.000 A) en PLC installaties.
✅  Producten waarmee gewerkt wordt, zijn frequentieregelaars, PLC, touch screens, relais en softstarters.
✅  Flexibiliteit is noodzakelijk.
 

Jij bent
✅  Collegiaal, servicegericht en klantvriendelijk ingesteld.
✅  In het bezit van rijbewijs B.
✅  Zelfstandig en flexibel.

Spreekt deze functie jou aan en kijk je ernaar uit om bij ons aan de slag te gaan? Kom kennis maken met Martijn Huibers door een bericht te sturen naar info@huiberselectra.nl of bel naar 06-20 688 768.