Zonne-energie

Overstappen op zonne-energie is goedkoper dan stroom van uw energieleverancier. Door zelf te voorzien in uw energie behoefte bespaart u maandelijks een bedrag dat flink kan oplopen.

Uw dak als groene belegging?


rendement

Daarnaast is het huidige rendement op uw spaargeld laag, wat de investering in zonnepanelen nog interessanter maakt. 

U wilt zonnepanelen laten installeren? Energie besparen? Door een unieke samenwerking tussen Huibers Electra en EnerSolar bent u verzekerd dat een team van experts de panelen op uw dak plaatsen en aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Zo heeft u geen omkijken naar de installatie en bent u verzekerd van kwaliteit.


Specialities

Meer weten over onze zonnepanelen? U bent van harte welkom in de showroom van Enersolar, maar we komen ook graag bij u thuis op bezoek. Zo kunnen we direct de voor u passende mogelijkheden bespreken. Wij zijn flexibel en zijn zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar. Natuurlijk is het eerste gesprek vrijblijvend en gratis, het kost u alleen ongeveer een uur van uw tijd.

Vrijblijvend advies

Energie besparen?

Of u nu alleen woont of een groot gezin heeft, u kunt altijd geld besparen met zonnepanelen. We kijken naar uw individuele wensen en behoeften. Op basis van uw unieke situatie adviseren we u over de meest voordelige optie in zonne-energie.

Snel en eenvoudig zonnepanelen op uw dak

Energie besparen?

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij onze verkooppartner Enersolar. Bel 0318-757 888 of