Persoonlijk advies in uw electronica winkel

Natuurlijk kunt u online uw televisie of soundbar kopen. Verschillende productfoto’s en specificaties kunt u direct zien en lezen. Maar hoe ziet de televisie er nu in het echt uit? Welke luidsprekers voldoen aan uw wensen. Via een webshop is dat lastig te beoordelen.
Kom daarom voor persoonlijk advies naar Huibers Electra, uw elektronica winkel in Veenendaal. Bij ons vindt u onder andere wasmachines, televisies, vaatwassers, geluidinstallaties en drogers. Bovendien geniet u van diverse services, zoals een inmeet- en inbouwservice.

Ervaar de beleving

Wij bieden u een persoonlijk en helder advies als u op zoekt bent naar nieuwe apparatuur. Wij horen het vaak terug van onze klanten: ”Jullie geven bij Huibers Electra een advies dat online niet te vinden is.”

Een nieuwe televisie

… die moet u zien. Wat is het ideale schermformaat? Wat is HDR of Full Array, en wat heb ik eraan? Wat is het verschil tussen een QLED of QLED TV? Hoe krijg ik de beste kijkhoek? Het zijn allemaal vragen uit de dagelijkse praktijk.

Draadloze luidsprekers

Eindelijk, ze bestaan. Draadloze luidsprekers met een prachtig geluid. Kom langs voor een demonstratie?

DALI IO6 hoofdtelefoon

Ultiem luistercomfort en de authentieke DALI geluidskwaliteit

Genieten van muziek

Deense Top kwaliteit luidsprekers. Levert kwaliteit in vele prijsklassen.

Geniet van streaming

Een beter TV geluid, streamingdienst of internet radio? Bluesound doet het allemaal

Heerlijk TV kijken in je eigen thuisbioscoop

De mooiste en nieuwste televisies uit de Samsung QLED en Panasonic Home Cinema series staan in onze winkel klaar voor een demonstratie. Wilt u het ook komen ervaren?

Genieten van muziek

Bent u op zoek naar een ruimtelijk en gedetailleerd geluid om weer heerlijk van muziek te genieten? Zoekt u een soundbar om het geluid van de televisie te verbeteren? Spotify afspelen in heel uw huis? Kom naar onze winkel voor een indrukwekkende demonstratie.

Advies en leveren van wasmachines

Wij beschikken over ruim 70 jaar ervaring met het adviseren en leveren van wasmachines. Een Miele Twindos machine met of zonder Quick Powerwash? Of liever een Siemens met ingebouwd Sensofresh? Een Samsung of Bosch? We vragen u naar uw wensen en vertalen het naar een helder advies.

Service en advies van uw elektronica winkel uit Veenendaal

Overstappen op inductie koken, een inbouw apparaat inmeten of een vaatwasser inbouwen? In onze elektronica winkel in Veenendaal - met een modern assortiment aan beeld, geluid en witgoed - bieden wij u een helder aankoopadvies. Huibers Electra ontzorgt en regelt het allemaal voor u. Ons assortiment bestaat uit A-merken, zoals Liebherr, Siemens, Miele, Samsung, ATAG Pelgrim, NAD, Bluesound en Panasonic.