Zullen wij u helpen aan een prachtige beeld & geluid apparatuur?

Op zoek naar een verbluffende TV-beeldkwaliteit en meeslepend geluid? Verlang je naar gebruiksvriendelijke apparatuur met naadloze installatie?
Dan verwelkomen we je bij Huibers Elektrovakzaak graag voor een persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Wij zorgen voor een:

Make your ride safe, convenient & economical.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua turpis egestas.

© 2021 All Rights Reserved.

Heerlijk genieten van je favoriete muziek

Ontdek de mooiste HiFi apparatuur

Verleng uw luisterervaring

Met een groot aantal functies op zijn naam, BluOS geeft het u volledige controle over hoe en waar u naar uw muziek luistert. Of het nu gaat om het groeperen van meerdere BluOS Ingeschakelde spelers, of gewoon toegang tot een muziekstreamingdienst zoals Spotify. BluOS geeft muziekliefhebbers meerdere manieren om van muziek te genieten.

Of je nu internetradio streamt, hi-res nummers downloadt of een zorgvuldig gecultiveerde cd-bibliotheek hebt, Bluesound je hebt direct toegang tot miljoenen nummers uit een veelheid aan bronnen. Het is alsof je alle muziek die je ooit hebt opgenomen binnen handbereik hebt, via je slimme apparaat.

LUISTEREN NAAR ALLE MUZIEK DIE OOIT IS OPGENOMEN

Met Bluesound kunt u direct miljoenen nummers van uw bestaande muziekdiensten ontdekken en ervan genieten, afstemmen op uw favoriete internetradiostations en podcasts van over de hele wereld, of toegang krijgen tot en luisteren naar de muziekcollecties die zijn opgeslagen op uw smartphone, tablet of laptop op elke speler in uw huis. Tik gewoon op de muziek die u wilt horen in de BluOS-app, waar dan ook in huis, en laat Bluesound het hart van uw luisterervaring zijn.

Echte hifi in elk hoekje en gaatje van uw huis met de compacte draadloze luidsprekers van Bluesound. Ontworpen als aanvulling op elk interieur, passen de PULSE 2i-luidsprekers van Bluesound gemakkelijk in grote of kleine woonruimtes, terwijl ze tegelijkertijd een uitstekende akoestische ervaring bieden. Stream naar meerdere Bluesound-spelers door het hele huis en luister naar je favoriete nummers met verbluffende details.

Of u nu naar de grote wedstrijd kijkt of een filmavond organiseert, de PULSE SOUNDBAR + brengt uw favoriete films en sporten tot leven in rijke, filmische details. De PULSE SOUNDBAR + is ontworpen als de hi-res audio-oplossing voor uw 4K TV en is uitgerust met drie verschillende luistermodi om aan uw behoeften te voldoen. Voeg PULSE FLEX 2es en de PULSE SUB om de ultieme thuisbioscoopopstelling te creëren.

Laat uw traditionele hifisysteem kennismaken met de spannende wereld van muziekbibliotheken op het netwerk, streaming audio en internetradio. Maak moeiteloos verbinding met uw smartphone of tablet en voer draadloos het bevel over muziek en ontsluit high fidelity-muziek overal in huis.

Pulse-Flex-web

Pulse Flex 2i

De PULSE FLEX 2i is een veelzijdige, high-res Bluetooth-luidspreker die echt draadloos draagbaar is en de beste audioprestaties levert. Plaats er twee in elke kamer, koppel ze aan elkaar voor stereogeluid, of neem er zelfs een mee naar het park. Het is onze kleinste luidspreker waarmee u kunt genieten van het streamen van fantastisch klinkende muziek in elke hoek van uw huis.

€ 349,-

Pulse-mini-web

Pulse Mini 2i

Niet te onderschatten, krachtiger en gedetailleerder dan veel spelers die twee keer zo groot zijn. Plaats hem overal in huis en vul de ruimte met een prachtig getextureerd geluid met een volledig bereik.

€ 599,-

Pulse-2i-web

Pulse 2i

Het meest complete high-fidelity-streaming-systeem op de markt, dat grote ruimtes vult met rijke, heldere audio dankzij een uniek akoestisch kamerontwerp dat een breed geluidsveld levert en vervormingsvrij versterkt.

€ 899,-

Bluesound-Pulse-2i-soundbar

Pulse soundbar 2i

Doorbreek elke geluidsbarrière en ervaar meeslepend driedimensionaal geluid met de PULSE SOUNDBAR +, de ultieme soundbar van audiofiele kwaliteit voor al je behoeften op het gebied van home entertainment. Met een innovatieve virtuele Dolby Atmos-implementatie bevindt u zich midden in de actie, met elk geluid precies om u heen gepositioneerd.

€999,-

PULSE-SUB_Top-Down-3-4-Left

Sub+

Deze compacte draadloze actieve subwoofer is ontworpen om naast, achter of onder uw meubels te passen, graaft dieper en speelt luider dan zijn grotere rivalen. Maak je draadloze thuisbioscoop compleet met de PULSE SUB +.

€ 549,-

Bluesound-Remote-web

RC1 - remote

De Bluesound RC1 geeft u gemakkelijke controle over al uw Bluesound-spelers. De installatie is eenvoudig en dankzij de gestroomlijnde knoppenindeling en speciale bedieningselementen kunt u gemakkelijk al uw Bluesound-spelers bedienen, zonder dat u een tablet of telefoon hoeft te pakken.

€ 69,-

Node-2i-web

Node 2i

De NODE 2i draadloze muziekstreamer kan eenvoudig worden aangesloten op een bestaand stereosysteem. De NODE 2i verbindt je audioapparatuur met online streamingdiensten, internetradio en zelfs je eigen digitale muziekbibliotheek. De NODE 2i brengt high-res audio naar elk geluidssysteem.

€ 549,-

Node-2i-web

Powernode 2i - HDMI

De Bluesound POWERNODE is de hifi-versterker opnieuw uitgevonden voor het streaming tijdperk, het combineren van audiofiele-grade componentry en multi-room muziek mogelijkheden om een intuïtieve “gewoon luidsprekers toevoegen” hi-res geluidssysteem voor moderne muziekliefhebbers te creëren.

€ 899,-

Vault-2i-web

Vault 2i

Met de VAULT 2i kun je al je CD’s rippen in bit-perfecte, hoge-resolutie formaten of je bestaande muziekbibliotheek kopiëren naar de harde schijf van de VAULT 2i. Sluit hem aan op uw bestaande geluidssysteem of koppel hem met een set actieve luidsprekers en stream uw digitale muziekcollectie in studiokwaliteit.

€ 1199,-

BluOS app

Hoe bedient u uw Bluesound apparaat? Heel eenvoudig, met de RC1 remote, of met de gratis app op uw SmartPhone, Tablet of PC (zowel Windows of Apple)

Tv geluid verbeteren?

Til uw thuisbioscoop naar een nieuwe dimensie met de PULSE SOUNDBAR +, compatibel met Dolby Atmos voor volledig meeslepend geluid. De PULSE SOUNDBAR + is ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw bestaande tv-opstelling en de met Atmos gecodeerde geluidservaring te verbeteren met een precisie die u het gevoel geeft dat u zich midden in de actie bevindt