Televisies

Modieus TV kijken

Een adembenemend beeld en kies de afmeting die bij je past

Een helder geluid vanuit de televisie of soundbar

Een stijlvol design. Gemonteerd op een voet of hangend aan de muur

Geniet van je favoriete TV serie ...

Wie heerlijk van zijn of haar favoriete TV serie, film of sport wedstrijd wil genieten kiest voor de beste beeldkwaliteit. Daarom bieden we bij Huibers een ruime keuze schermformaten van Panasonic, Hisense, Sony en Samsung. Perfect afgesteld geniet u maximaal van de LED, QLED of OLED beeldkwaliteit. Filmfans brengen met een groot scherm de magie van de bioscoop naar de woonkamer. Sport- en muziekevenementen beleeft u op uw scherm alsof u op de eerste rij zit.

TV's in alle prijsklassen

Een nagenoeg randloos design met een ultra dun profiel? Kiest u voor een klein of groot beeldformaat? Bij Huibers treft u een modern TV assortiment in alle prijsklassen. De mooiste televisies, zelfs leverbaar in een design dat eruit ziet als een schilderij met een omlijsting naar keuze.

Samsung LED TU8070 series

Samsung QLED Q67 series

Samsung QLED Q77 series

Samsung QLED Q86 series

Modieus TV kijken

The Frame

The Frame is een TV met een elegant en modern ontwerp dat naadloos in je interieur past. Als TV is hij een aanwinst voor de woonkamer en als kunstwerk verandert hij in een persoonlijke galerie

Samsung QLED Q90 series

Samsung QLED Q95 series

Panasonic HXF887 series

Panasonic HXF977 series

De verschillen
De highlights van Samsung

Kies je voor de Q67 of toch voor de Q77 serie van Samsung? Of toch liever een Q86, Q90 of zelfs een Q95 serie? Natuurlijk bent van harte welkom in de winkel om dit zelf te ervaren. De verschillen hebben we hiernaast vast voor u op een rijtje gezet.

QLED is een innovatie van Samsung, waarmee een uitbreid kleurspectrum in combinatie met een hoge helderheid zorgen voor haarscherpe beelden en een kleurvolume van 100 procent*. Samsung QLED TV’s passen zich aan uw omgeving aan.
Of er nu een film wordt gekeken in het donker of juist bij veel licht, de QLED TV zorgt er altijd voor dat het beeld wordt aangepast. QLED TV’s van Samsung staan garant voor uitstekende beeldkwaliteit en slim gebruiksgemak, waardoor u van de meest intense kijkervaring kunt genieten.
Aanwezig op Q67, Q77, Q86, Q90 en Q95 serie

De Samsung Quantum Processor is het kloppende hart van je QLED TV. Hij zorgt voor alle beeldbewerkingen.
AI Upscaling verwijdert ruis uit de beelden, maakt randen scherper, en herstelt de kleinste details in het beeld. Bovendien houdt hij uitgebreid rekening met de omgeving waarin je TV kijkt. Zo past hij het beeld aan op basis van het licht in de kamer zodat je altijd van optimaal contrast en optimale helderheid geniet.
De processor meet het geluid in de kamer en past het volume aan zodat je de TV altijd duidelijk hoort, en optimaliseert de klank op basis van de kamerakoestiek.

Aanwezig op: Q77, Q86, Q90 en Q95 serie

Ultra Viewing Angle is een technologie die de zwartwaarde en de kijkhoek van de TV aanzienlijk verbetert. Een eerste laag concentreert het licht van de achtergrondverlichting om lekkage naar aangrenzende pixels te voorkomen, en garandeert zo een betere zwartwaarde.
Door een extra filter voor het paneel, genaamd Quantum Light Control (QLC), wordt het licht nog beter verspreid in alle richtingen. Iedereen geniet zo van dezelfde rijke kleuren en sterke contrasten, ook als je niet centraal voor het beeld zit.
Het resultaat? Een prachtig beeld vanuit elke hoek
Aanwezig op de Q90 en Q95 serie
Omgevingslicht dat reflecteert op het scherm verwatert het contrast en de zwartwaarde van het beeld. En wanneer de reflectie van heldere voorwerpen zoals kleding duidelijk zichtbaar is in beeld, verstoort het uw kijkervaring.
Anti-Reflection is een slimme filter op het scherm die deze reflecties tegengaat.
Zo kunt u zelfs op klaarlichte dag naar een film kijken, zonder hinderlijke reflecties en geniet u van het uitstekende contrast van uw QLED TV. Aanwezig op de Q90 en Q95 serie
Met behulp van Adaptive Picture past het scherm zich continu aan op het omgevingslicht, zodat je altijd de beste beeldkwaliteit ervaart.
Hij past het beeld scene voor scene aan op basis van het omgevingslicht van je kamer. Is er veel licht in de kamer dan verhoogt het toestel de helderheid en bij weinig verlaagt hij de helderheid.
ls je QLED TV aanstaat, word je ondergedompeld in een andere wereld door een adembenemend beeld. Maar als hij uit staat, wil je tot rust komen in je eigen wereld. Toch? Ambient Mode zorgt ervoor dat wanneer je televisie uitstaat, er geen storend zwart vlak meer in de ruimte is.
Net als met een screensaver, wisselt het scherm van je QLED TV in Ambient Mode van zwart naar kleur om volledig in je interieur op te gaan. Via de SmartThings app op je telefoon maak je bijvoorbeeld een foto van de muur, de TV bootst vervolgens de kleur of het patroon van die muur na. Een echte kameleon!
Dankzij de Ambient Mode heeft je TV ook een functie als hij uitstaat. Namelijk als fotolijst. Kies voor de kleur die past bij je woonkamer en bij je smaak.
Aanwezig op TU8070, Q67, Q77, Q86, Q90 en Q95 series
Als je TV mooi staat opgesteld op hangt aan de muur hoe werk je dan de slordige kabels weg? De oplossing? Al je rand apparatuur sluit je aan  op ‘One Connect Box’ die je samen met de ander apparaten in kast verbergt. Een enkele dunne transparante kabel verbindt de TV met de ‘One Connect Box’ en voorziet het toestel zelfs van stroom. Zo creëer je een nette mooi afgewerkte opstelling.
Aanwezig op Q95 serie
De luxere LED televisies beschikken over ‘Full Array’ achtergrondverlichting. De achtergrondverlichting is verspreid over het volledige oppervlak van het scherm. De leds schijnen het licht naar de kijker toe. Het grote voordeel van een ‘Full Array’ is dat de televisie elke led (of zone) apart kan aansturen. Zo kunnen de leds die achter de donkere delen van het scherm zitten gedimd worden, terwijl leds achter heldere delen net wel voluit kunnen schijnen. Dit noemen we ‘local dimming’, en het verhoogt het statisch contrast (het contrast binnen één beeld) aanzienlijk. Dit type van achtergrondverlichting wordt daarom ook vaak aangeduid als ‘FALD’ (Full Array Local Dimming).
Aanwezig op Q86, Q90 en Q95 serie

Als je TV mooi staat opgesteld op hangt aan de muur hoe werk je dan de slordige kabels weg? De oplossing? Al je rand apparatuur sluit je aan  op ‘One Connect Box’ die je samen met de ander apparaten in kast verbergt. Een enkele dunne transparante kabel verbindt de TV met de ‘One Connect Box’ en voorziet het toestel zelfs van stroom. Zo creëer je een nette mooi afgewerkte opstelling. 
Aanwezig op de Q95 serie

Tv geluid verbeteren?

Kies een soundbar

Natuurlijk kies je voor een geluid dat in lijn is met de actie in het beeld. Een soundbar toevoegen? Of het TV geluid via uw stereo of thuis-buiscoop installatie. We demonstreren u daarom in onze winkel graag de verbeter mogelijkheden van uw TV geluid.

De processor: Het hart van je toestel

Een sterkere (lees snellere) processor in je televisie biedt vele voordelen. Of het nu om een Samsung Quantum- of om een Panasonic HCX processor gaat, apps starten sneller op en de beeldkwaliteit stijgt. Ten eerste wordt het beeld vloeiender, scherper en weergegeven. Ten tweede, er is een betere ruis onderdrukking en huidtinten worden realistischer. Tenslotte worden ook de levendiger een stuk levendiger.

Quantum Processor

De Samsung Quantum Processor is het kloppende hart van je QLED TV. Hij zorgt voor niet alleen voor alle beeldbewerkingen. AI Upscaling verwijdert ook ruis uit de beelden, maakt randen scherper, en herstelt de kleinste details in het beeld. Bovendien houdt hij uitgebreid rekening met de omgeving waarin je TV kijkt. Zo past hij het beeld aan op basis van het licht in de kamer zodat je altijd van optimaal contrast en optimale helderheid geniet. De processor meet het geluid in de kamer en past het volume aan zodat je de TV altijd duidelijk hoort, en optimaliseert de klank op basis van de kamerakoestiek.

De HCX processor van Panasonic

De HCX processor is het brein achter de beeldkwaliteit van Panasonic en levert ongeëvenaarde nauwkeurigheid en details. Gebaseerd op kennis op het gebied van kleuren, zwartniveau en helderheid van tientallen jaren van productie van hoogwaardige tv’s en professionele uitzendapparatuur, is het systeem ook afgestemd door een kleurenspecialist uit Hollywood om de beeldkwaliteit getrouw te houden aan de visie van de filmmakers.

Aansluit service

Installeert u de nieuwe aanwinst zelf? Of maakt gebruik van de bezorg- en aansluit service Huibers Elektrovakzaak? We installeren uw nieuwe toestel, maken alle verbindingen en stellen het beeld af. De TV ophangen aan de muur. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
De TV - veel meer dan een beeldscherm

De TV is een centraal onderdeel van onze levensstijl. Het is veel meer dan een eenvoudig scherm. De TV is ons venster op de wereld, een bron van entertainment, maar net zo goed een integraal deel van ons interieur. Daarom innoveert Samsung je TV-ervaring op drie belangrijke vlakken: beeldkwaliteit, audio en design.

Het verschil in beeldkwaliteit tussen OLED en de (Q)LED televisies zien we met name terug op het gebied van zwartwaarden en helderheid. Bij OLED tv’s worden pixels individueel in- en uitgeschakeld.
Het mooie van deze techniek is dat zwart ook echt diepzwart is. Dit in tegenstelling tot een LED televisie waar de achtergrond verlichting altijd aanstaat, waardoor de zwart weergaven tegen grijs kan aanzitten. Omdat elke pixel apart aangestuurd wordt beschikt een OLED televisie dus over een enorm contrast. Een LED tv wordt in zijn zwart waarden enigszins beperkt door de achtergrondverlichting die continu aanstaat. Natuurlijk wordt dit probleem bij LED televisies opgelost door toepassing van ‘local dimming’ of ‘Full Array dimming, waarbij geldt, hoe meer zones met leds, hoe hoger het contrast zal zijn.
We kunnen wel vaststellen dat een OLED tv een optimaal detail niveau heeft in de zwarte gedeelten en ook geen last van ‘blooming’. Hiermee bedoelen we een lichte waas rond lichte objecten in een donkere achtergrond. Aan de andere kant bieden de Premium LED modellen wel een hogere helderheid. Dit kan oplopen tot 1500 a 2000 nits. Een OLED komt niet verder dan 700 nits.
Omdat een OLED scherm elke pixel apart aanstuurt is de uniformiteit en (zwart)detail weergave van deze techniek bijzonder groot. Natuurlijk hebben we bij Huibers Elektrovakzaak beide technieken in huis en bent u van harte welkom om het verschil zelf te ervaren

HDR is een afkorting van High Dynamic Range. Een HDR televisie heeft een groter kleurbereik met meer detail. Een HDR is dus niet scherper, want hij heeft niet meer pixels. Je krijgt wel een natuurlijker en realistischer beeld met een groter contrastbereik, doordat je in de donkere en lichte gedeelten meer beeld informatie ziet. HDR bronnen zijn bijvoorbeeld een bluray 4K speler of Netflix

Hoe krijgen we bij een LED tv eigenlijk een zichtbaar beeld? Lampen die achter het scherm zitten produceren een helder licht.
Dat is prima om te genieten van een helder beeld, maar het probleem is wel dat de zwarte beelden als grijs worden weergegeven. Dat willen we natuurlijk niet. De oplossing hiervoor is ‘local dimming’. Local dimming houdt in dat een scherm is opgedeeld in meerdere zones. Deze groepen van leds kunnen los van elkaar geregeld worden. Een zone kan uitstaan terwijl een andere een helder licht geeft.
Je zou dus kunnen zeggen: ‘hoe meer zones, des te beter het contrast en dieper het zwart.’ Donkere scenes zien er weer realistisch uit omdat er lampen deels uitgeschakeld worden. De goedkopere televisie’s beschikken over Edge lit of Back lit local dimming. Edge led-schermen komen in verschillende versies.
Sommige modellen hebben alleen leds onderaan, andere gebruiken leds boven- en onderaan, of links en rechts. Omdat de leds voldoende kracht moeten hebben om heel het scherm te verlichten worden er soms ongewenste lichtvlekken zichtbaar. Een lichte schijn is waarneembaar waar het scherm eigenlijk donker moet zijn. Er zijn ook edge-led schermen die gebruik maken van ‘local dimming’, maar deze oplossing biedt niet dezelfde kwaliteit als de Full Array schermen. Een en edge led scherm dimt bijvoorbeeld in kolommen of in rijen. Het zelfs mogelijk dat je kolommen of rijen vaag ziet.
De luxere LED televisies beschikken over ‘Full Array’ achtergrondverlichting. De achtergrondverlichting is verspreid over het volledige oppervlak van het scherm. De leds schijnen het licht naar de kijker toe.
Het grote voordeel van een ‘Full Array’ is dat de televisie elke led (of zone) apart kan aansturen. Zo kunnen de leds die achter de donkere delen van het scherm zitten gedimd worden, terwijl leds achter heldere delen net wel voluit kunnen schijnen. Dit noemen we ‘local dimming’, en het verhoogt het statisch contrast (het contrast binnen één beeld) aanzienlijk.
Dit type van achtergrondverlichting wordt daarom ook vaak aangeduid als ‘FALD’ (Full Array Local Dimming).