Neo QLED TV's

voor ongekende TV prestaties

Een nieuw tijdperk van Samsung AI TV

De nieuwe generatie AI TV’s leren van iedere scène en optimaliseren op basis hiervan het beeld en geluid

Ontdek de televisies van Huibers

Bekijken, beluisteren en beleven!

In onze overzichtelijke winkel in Veenendaal kunt u ons gehele TV assortiment komen bekijken, beluisteren en beleven! Naast het volledig installeren hangen wij uw nieuwe televisie ook voor u op, verbeteren we uw WiFi en trekken wij desgewenst nieuwe kabels. Handig als uw kabels verouderd zijn of als u overstapt van KPN naar Ziggo of andersom.

QE43Q67DAUXXN (2024)

QE55QN92DATXXN (2024)

QE50LS03DAUXXN (2024)

Beeld & geluid services

Wat is QLED en wat doet een OLED TV voor mij? Heeft een TV met een snellere processor ook een beter beeld? Welke TV’s hebben een mat scherm, waardoor hinderlijke reflecties worden voorkomen en hoe koppel ik een soundbar? Allemaal vragen die we bij Huibers met plezier voor u beantwoorden en vertalen naar uw persoonlijk ideale televisie uit ons 2024 assortiment.

Een heerlijk TV geluid?

U bent film- en liefhebber en u kijkt graag naar een serie op NETFLIX? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een beter TV geluid? Kies dan bijvoorbeeld voor een Bluesound Pulse + soundbar of een HW-Q800A uit de Cinematic Q-series van Samsung. 

Stage-xL-21-5-2024-purewhite-def.-1080.png

Hoe kan ik mijn soundbar het beste opbergen?

Door de fysieke afmeting van een soundbar zien we dat het wegwerken ervan in een interieur niet altijd meevalt.  Bovendien blijkt ook het verbergen van kabels, stekkerdoos en kabelontvanger een uitdaging.

Daarom levert Huibers de maatwerk meubels van emondo. ‘Solide kwaliteit’ maatwerk soundbar meubels  die perfect passen bij jouw favoriete soundbar, televisie en interieur.