Draadloze luidsprekers

Het geluid van TV en muziek zonder draden
U leest het goed, draadloze luidsprekers! De beroemde DALI Oberon serie is ook leverbaar als draadloze versie. Want, u wilt geen kapitalen neerleggen voor kwaliteitsgeluid, geen eindeloze zoektocht ondernemen naar luidsprekers en een bijpassende versterker? U wilt af van luidsprekerkabels.
Met het draadloze Oberon C syteem van het Deense merk DALI pakt u het mobieltje, maakt verbinding met de Sound Hub Compact en luistert u naar uw favoriete muziek. Of schakel uw TV in en geniet van een prachtig TV geluid uit de draadloze luidsprekers.

Oberon C-serie

Alle luidsprekers binnen de Dali Oberon C-serie werken samen met de Dali Sound Hub Compact. Dit kastje is een zender die het geluid draadloos naar de luidsprekers verstuurd.  Om het geluid van een TV weer te kunnen geven wordt de Sound Hub Compact gekoppeld aan je TV middels HDMI-ARC.
Het kastje (de zender) beschikt ook Bluetooth en extra ingangen. Handig als je andere apparaten wilt koppelen, zoals een digitale media speler van bijvoorbeeld Bluesound.

Oberon 1-C

De actieve OBERON 1-C is een compacte luidspreker met ingebouwde versterkers. Koppel hem draadloos aan de Sound Hub Compact of Sound Hub voorsterker en er ontstaat een ideale combinatie van zender en ontvanger.  Muziekliefhebbers en audiofielen hoeven niet meer te kiezen tussen ongelooflijke geluidskwaliteit en eenvoudige integratie.

Setprijs: € 1295,-
2 x Oberon 1-C + Sound Hub Compact

De actieve OBERON on wall-C is een platte luidspreker voor aan de wand met ingebouwde versterkers. Ideaal om op te hangen ter verbetering van het TV geluid. Koppel hem draadloos aan de Sound Hub Compact of Sound Hub voorsterker en er ontstaat een ideale combinatie van zender en ontvanger. 

Setprijs: € 1495,-
2 x Oberon on wall -C + Sound Hub Compact

Oberon on wall-C

Sound Hub

De DALI Sound Hub zorgt voor een draadloze overdracht van muziek naar actieve Dali Oberon C luidsprekers. Voorzien van een HDM en Bluesound module biedt de Sound Hub alle opties om heerlijk te genieten van muziek en film.

Prijs: € 1495,-
Inclusief HDMI en BluOs modules 

Oberon 7-C

De actieve OBERON 7-C is prachtige vloerstaander met ingebouwde versterkers voor de grotere woningen. Koppel hem draadloos aan de Sound Hub Compact of Sound Hub voorsterker en er ontstaat een ideale combinatie van zender en ontvanger.  Muziekliefhebbers en audiofielen hoeven niet meer te kiezen tussen ongelooflijke geluidskwaliteit en eenvoudige integratie.

Setprijs: € 1295,-
2 x Oberon 1-C + Sound Hub Compact