Neem je muziek mee

De DALI IO is een natuurlijk klinkend product dat superieure muzikale prestaties levert in vergelijking met de gevestigde concurrentie. De IO4 en IO6 hoofdtelefoons van DALI zijn in essentie een setje draagbare Hi-Fi luidsprekers dat op je hoofd rust, en je in staat stelt om het authentieke DALI geluid met je mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

SUPERIEURE MUZIKALE PRESTATIES

Dat betekent dat elk component uniek is en voldoet aan de hoogste eisen voor ontwerp, duurzaamheid, comfort, functionaliteit en - het allerbelangrijkste - geluidskwaliteit. Er is een duidelijk doel; de hoofdtelefoons moeten de best mogelijke geluidskwaliteit bieden samen met een extreem comfortabel draagcomfort - zelfs bij urenlang gebruik.

NOISE CANCELLATION

DALI IO hoofdtelefoons zijn ontworpen met dagelijks gebruik in gedachten, en ze zijn getest om alle uitdagingen in het echte leven te kunnen weerstaan. Zo kunnen de oorschelpen bijvoorbeeld 90 graden naar beide kanten draaien, om ze plat en compact op te kunnen bergen, of om comfortabel om de nek te hangen.

De DALI IO is een gesloten hoofdtelefoon die ontworpen is om van nature al een hoge passieve geluidsisolatie te bieden (PNI – Passive Noise Isolation). Achtergrondgeluid met een lage frequentie kan echter niet passief worden tegengehouden, en daarom wordt in de DALI IO-6 de allernieuwste ANC (Active Noise Cancellation) technologie toegepast. Met ANC luister je relaxter naar je favoriete muziek. Bovendien zorgt noise cancelling ook voor een betere waarneming van muzikale details. Daardoor kun je op een lager volume luisteren – waardoor het risico van gehoorbeschadiging op de langere termijn kleiner wordt.

Duurzaamheid, comfort, functionaliteit en geluidskwaliteit.

DALI IO4

Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met 60 uur batterijduur – en daarmee de beste in zijn klasse. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken.

€ 299,-

DALI IO6

Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken.

€ 399,-