Huibers Electra is uw elektrotechnisch installatiebedrijf Veenendaal

Installatiebedrijf in Veenendaal

Wilt u de productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf verhogen? Heeft u als bedrijf de focus gelegd op energiebesparing en heeft u hulp nodig bij de implementatie ervan? Wilt u uw elektrische installatie en machines optimaal laten samenwerken? Huibers Electra is hét elektrotechnisch installatiebedrijf in Veenendaal en helpt u graag.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Industriële automatisering
  • Technisch beheer
  • Domotica / smart office
  • Verduurzaming

 

Industriële automatisering

Om ons heen zien we dat bedrijven en instellingen volop automatiseren om processen zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. In de wereld van elektrotechniek heet dat industriële automatisering. Met behulp van machines en software worden processen en productie geoptimaliseerd. Zo krijgt u meer controle en sturing. Door de inzet van software controleren, sturen, berekenen en beheren wij de ins en outs van machines. Op deze manier worden uw medewerkers ondersteunt door specifieke software die aan de machine is gekoppeld.

Verduurzamen

Veel organisaties willen inzetten op verduurzamen vanwege verschillende redenen. Wilt u ook besparen op uw energie, dan kunnen wij u uitstekend adviseren. Zo is het mogelijk om duurzaam te verwarmen met de modernste warmtepomptechniek. Als installatiebedrijf in Veenendaal hebben wij al verschillende mooie projecten voltooid met deze techniek. Ook op andere gebieden van energiebesparing, zoals het plaatsen van zonnepanelen, kunt u bij ons terecht.

Technisch beheer

Uw elektrische installatie(s) en machinepark zijn belangrijk voor uw organisatie. Electra is een breed onderwerp, waarin verschillende specialismen samenkomen. Daarom is preventief en planmatig onderhoud essentieel. Wij kunnen u daarbij helpen, zowel als verlengstuk voor of als vervanging van de technische of facilitaire dienst.

Domotica

Wilt u binnen uw bedrijf profiteren van domotica, oftewel smart office? Met een scala aan technologieën kunt u steeds meer automatisch en eventueel op afstand regelen. Van beveiligingscamera’s en intercom uitlezen tot aan het automatisch sluiten van rolluiken als de zon naar binnen gaat schijnen.

Ook is het mogelijk om alle componenten met elkaar te laten communiceren. Hiervoor werken wij met het systeem KNX. Met één enkel touch paneel kunnen alle toepassingen in uw pand bestuurd worden en optimaal samenwerken, zodat alles volledig automatisch werkt.

Uw elektrotechnisch installatiebedrijf in Veenendaal

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf in Veenendaal voor uw verduurzamingsproject, industriële automatisering of een partner voor technisch beheer? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.