Genieten van muziek en film

U bent op zoek naar luidsprekers die zorgen voor een onvervormde, aangename en samenhangende weergave van muziek, film en TV serie? Bij Huibers bieden we met Spektor, Oberon en Opticon MK2 van het deense merk DALI een serie luidsprekers die voldoen aan de norm van deze tijd.
Maak een keuze uit een assortiment kleine en krachtige luidsprekers, vloerstaanders en draadloze luidsprekers.

Draadloos ECO systeem

Bluesound is een draadloos ecosysteem met high definition geluidskwaliteit, waarmee u muziek kunt afspelen in elke kamer in uw huis. Luister naar je favoriete muziekdienst, internet radio of gebruik de muziek die op je thuisnetwerk is opgeslagen.

Oberon series

De DALI OBERON is een doorbraak: het is de eerste instap-luidsprekerserie die DALI’s gepatenteerde SMC technologie bevat, die niet-lineaire magnetische vervorming drastisch vermindert – zodat je je favoriete muziek kunt horen zoals je hem nog nooit hebt gehoord.

Met nieuwe oversized tweeters, breed afstralende woofers met houtvezel conus en een opmerkelijk Deens kastontwerp is de DALI OBERON een nieuwe maatstaf voor betaalbare audiofiele luidsprekers. Het is tijd om de magie van muziek opnieuw te ontdekken.

De Oberon 1 is leverbaar vanaf € 219,- per stuk

Feel the bass

De introductie van de DALI SUB E-9 F markeerde een nieuwe fase in wat er op dit niveau met subwoofers mogelijk is. De SUB E-9 F bevat een woofer van 9 inch (23 centimeter) die voldoende lucht kan verplaatsen met kracht en precisie. De conus is gemaakt van puur aluminium, voor maximale stijfheid en een aangenaam uiterlijk.

Opticon MK2 series

Een opmerkelijk geluid dat zowel kan opwinden als ontspannen vormt het hart van de OPTICON serie, samen met een zuivere afbeelding bij elk volume, een rijkdom aan details en een weids geluidsbeeld – en zoals altijd; ontworpen uit bewondering voor muziek. Alle modellen zijn voorzien van DALI’s eigen feilloos nauwkeurige woofers en tweeter modules, plus een poolstuk van het door onszelf ontwikkelde SMC (Soft Magnetic Compound).

Oberon C draadloze luidsprekers

U leest het goed, draadloze luidsprekers! De beroemde DALI Oberon serie is ook leverbaar als draadloze versie. Want, U wilt geen kapitalen neerleggen voor kwaliteitsgeluid, geen eindeloze zoektocht ondernemen naar luidsprekers en een bijpassende versterker?