Slide 1
NAD
muzieksysteem
C700

• BluOs app – met een eenvoudige
bediening
• HybridDigital versterker – voor een
prachtig geluid

Slide 1
Wasmachines
Slide 1

Samsung

QE55QN92

» 55 inch (138cm)
» NEO QLED: uitzonderlijk contrast
» Anti Reflection en brede kijkhoek

Slide 1

Senseo

Maestro

• Schuifregelaar voor Intensity Select
• Geheugen functie voor eigen recept
• Uitneembare lekbak
• KASJMIERGRIJS
• Nu € 99,-

Slide 1

Bosch

WAN28096

• 1400 toeren
• Vulgewicht: 9 kilo
• Gratis geleverd in Veenendaal
• Uit voorraad leverbaar

previous arrow
next arrow

Overstappen op inductie koken?

Witgoed
service
nodig?

Persoonlijk
advies in onze winkel

Aanbieding LED lampen

Digitale muziek in hoge kwaliteit

2+3 jaar garantie bij extraKlasse

Overstappen op zonne-energie?

Eos an sumo integre recteque

Voor een prettig woon- en werkklimaat

Met meer dan 70 jaar ervaring en de beschikbare vakkennis kunnen wij als elektrotechnisch installatiebureau een breed scala aan uitdagende projecten realiseren. Van een eenvoudig stopcontact, NEN 3140-keuring tot een zonnepanelenproject. Ook voor een complete op KNX gebaseerde domotica installatie, of het ontwerp en de realisatie van een complexe krachtstroominstallatie van duizenden ampères draaien wij onze hand niet om.

Shop witgoed apparatuur

Inbouw inmeet service

Shop inbouw apparatuur

Winkel

een nieuwe televisie, koelkast of diepvries nodig? Is uw wasmachine of vaatwasser kapot? Voor advies, reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Technisch beheer

voor het beheer van uw elektrische installatie en machinepark staan wij voor u klaar.

Domotica

met een breed scala aan technologieën creëert u thuis een Smart Home, waardoor u steeds meer automatisch en eventueel op afstand kunt regelen.

Verduurzamen

wilt u duurzaam verwarmen met de modernste warmtepomp techniek? Wilt u graag besparen op uw energie? Wij kunnen u uitstekend adviseren bij het verduurzamen, zowel thuis als op het werk.

Verlichting:

uw bestaande (tuin)verlichting aanpassen? Een stopcontact of LED dimmer plaatsen? Wij helpen u graag bij alle voorkomende elektrawerkzaamheden in en om het huis of bedrijf.

Industriële automatisering

wij helpen bedrijven en instellingen om processen zo eenvoudig en zo snel mogelijk te laten verlopen

Uw elektricien uit Veenendaal voor zakelijk en particulier

Wilt u uw bedrijf gaan automatiseren en heeft u daar technische ondersteuning bij nodig? Wilt u gaan verduurzamen en uw bedrijfspand of huis voorzien van zonnepanelen? Heeft u hulp nodig bij het opstellen van het lichtplan of wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Uw elektricien uit Veenendaal – Huibers Electra – staat voor u klaar.

Kies voor Huibers Electra, uw elektricien uit Veenendaal

Voor al uw techniek staat uw elektricien uit Veenendaal – Huibers Electra – voor u klaar. Wij bieden u een helder advies en deskundige begeleiding. Ook als een project is afgerond, staat Huibers Electra voor u klaar. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op.

Beleef het in onze elektronica winkel

Beleef het in onze elektronica winkel. Natuurlijk kunt u online uw televisie of magnetron kopen. Maar welke TV sluit het beste aan bij uw wensen? Wat is het verschil tussen het ene scherm en de ander? Wat zijn de voordelen van vaatwasser A ten opzichte van vaatwasser B? In een webshop is dat lastig te beoordelen. Kom daarom naar onze winkel. Wij adviseren en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Bij ons vindt u onder andere wasmachines, televisies, vaatwassers, geluidinstallaties en drogers. Bovendien geniet u van diverse services, zoals een inmeet- en inbouwservice.