Huibers Elektrovakzaak

WITGOED SERVICE NODIG?

Al meer dan 70 jaar is Huibers Elektrovakzaak uit Veenendaal specialist in het repareren van witgoed apparatuur van vele merken.

De kunst van het repareren

Wasmachine defect?

Uw apparaat is defect? Na vele jaren trouwe dienst kan het zich lonen om een wasmachine, wasdroger of inbouw-vaatwasser te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier.

Een snelle witgoed reparatie?

Heeft u een defect aan uw Miele, Siemens, Bosch, Pelgrim of Samsung. Of een ander merk? Huibers plant een service bezoek graag voor u in!

Klantenservice: 0318-513245

Huibers Elektrovakzaak staat u telefonisch graag te woord om een afspraak in te plannen op een datum en tijd dat u schikt.

Waar?

Regio Veenendaal

Siemens SN635X03GE inbouw vaatwasser

De gecertificeerde service technici van Huibers repareren een breed scala aan witgoed apparatuur in de regio groot Veenendaal

Woont u bijvoorbeeld in Rhenen, Achterberg, Wageningen, Overberg, de Klomp, Elst, Renswoude, Ede, Bennekom, Ochten, Kesteren of Leersum? Neem dan bij een witgoed storing contact op!

Uw wasdroger is toe aan preventief onderhoud?

Een langere levensduur voor uw apparatuur en verhoging van uw veiligheid? Is uw wasmachine of wasdroger aan preventief onderhoud toe? Wij controleren en reinigen uw apparatuur volledig 

Produkten
Welke produkten repareert Huibers Elektrovakzaak?

Voor diverse merken is Huibers Elektrovakzaak geautoriseerd service- en reparatiepartner. 

 

Uw wasmachine maakt herrie of maakt het wasprogramma niet af? U heeft andere concrete of vage klachten? Bel 0318-513245

Of het nu gaat om een gaskookplaat of een keramische of inductie plaat Bij Huibers kunt u altijd terecht. Eerlijk gezegd wordt de kookplaat bij een defect om wille van kosten en veiligheid meestal vervangen. Ook dan zit u bij Huibers goed, want wij leveren niet alleen de kookplaat, wij beschikken over gekwalificeerde electriciens die desgewenst uw meterkast aanpassen van gas naar inductie koken.

Een defect aan uw stoomoven, combi-magnetron of oven? Neem contact op met Huibers en wij komen snel bij langs.

Een probleem met uw condens-, afvoer of wamtepomp droger? Wij lossen de storing graag voor u op. Is uw droger toe aan preventief onderhoud? Bel dan 0318-513245

Een koel technisch probleem met uw koel- of vrieskast? Of u bent aan een nieuw exemplaar? Huibers regelt graag de reparatie of de vervanging. Gaat het om een inbouw koel- of vrieskast? Maak dan gebruik van onze inmeet service. 

Als u een storing heeft aan uw vrijstaande of inbouw vaatwasser gaat u dan gezellig samen afwassen of neemt u dan contact op met Huibers Elektrovakzaak.

Voor stofzuiger problemen kunt u altijd terecht bij Huibers Elektrovakzaak

Wat zijn veel voorkomende merken?

Siemens, Miele, Bosch, Pelgrim, ATAG, samsung, ETNA, Liebherr, AEG