Uw specialist in witgoed uit Veenendaal

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast of diepvries? Is uw vaatwasser of wasmachine kapot? Bij Huibers Electra bent u aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in witgoed uit Veenendaal en zijn thuis in vrijwel alle bekende merken, zoals Siemens, Miele, Bosch, Pelgrim en Samsung. Met onze vakkennis en ruim 70 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen bij de aanschaf van een nieuw witgoed-product en met reparatie en onderhoud.

Voor witgoed Veenendaal komt u naar Huibers Electra

Wat valt onder witgoed?

Witgoed is een term die gebruikt wordt voor elektrisch klein- en groothuishoudelijk apparatuur. Voorbeelden van klein huishoudelijk apparatuur zijn strijkijzers, koffiezetapparaten en melkopschuimers. Koelkasten, diepvriezers, drogers en wasmachines zijn voorbeelden van groothuishoudelijk apparatuur. Aangezien de meeste huishoudelijke apparaten vroeger wit waren, noemen we het witgoed. Tegenwoordig zijn deze apparaten ook natuurlijk in andere kleuren verkrijgbaar.

Witgoed reparatie en onderhoud

Het is natuurlijk erg vervelend als uw wasmachine, vaatwasser of droger er plots mee ophoudt. Bovendien komt het nooit uit. Bij ons profiteert u van de zekerheid van deskundigheid. Wanneer uw witgoed apparaat kapot is, kunt u online een reparatie aanvragen of direct telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 513 245. Ook voor preventief onderhoud kunt u bij ons terecht, zodat uw witgoed apparaat in goede conditie blijft.

Sterk in witgoed, kom naar Veenendaal

Bent u toe aan een nieuwe vaatwasser? Kan uw koelkast helaas niet meer gerepareerd worden? Kom naar onze winkel in Veenendaal. Als witgoed specialist kunnen wij u uitstekend adviseren aan de hand van uw wensen. U bent van harte welkom. Wilt u zich alvast oriënteren in de mogelijkheden? Bekijk onze witgoed apparatuur in de webshop.